facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rebel's Begrafenisonderneming / Rebel Uitvaart / Uitvaartwinkel Almere

Rebel's Begrafenisonderneming / Rebel Uitvaart / Uitvaartwinkel Almere

Info

Wij staan nabestaanden bij in de moeilijke tijd van rouw en verlies en helpen hen een mooi en passend afscheid te organiseren.

Geschiedenis

De uitvaart volledig ontzorgd

Bij een uitvaart moet naast het verwerken van het verlies ook veel geregeld worden. Als uitvaartverzorger denken wij hierin, sinds 1815, met u mee en nemen u alle zorgen uit handen. Wij verzorgen de uitvaart zoals u het graag wilt. Bij ons staat u als klant centraal, wij zijn er voor u en niet andersom. Hierdoor kunt u een uitvaartplechtigheid altijd invullen naar uw eigen wensen. Zonder verrassingen, want wij zijn open en eerlijk over onze kosten, mogelijkheden en onmogelijkheden. De laatste zorg is bij ons in de beste handen.

Waarom kiest u voor onze uitvaartonderneming?

Op onze website kunt u veel lezen over onze diensten, producten en mogelijkheden, maar wij willen u graag, in een paar punten laten zien wat onze filosofie en meerwaarde is:

– 200 jaar ervaring in het verzorgen van een uitvaart (begrafenis en crematie)
– Persoonlijke en oprechte aandacht, tijd, rust en ruimte vinden wij belangrijk
– Uw wensen (hoe raar misschien ook) staan voorop. Wij maken ze mogelijk!
– Altijd begeleiding door dezelfde persoon vanaf het eerste contact tot na de uitvaart
– Wij zijn een familiebedrijf met een klein hecht team dat altijd voor u klaarstaat
– Wij zijn transparant in kosten (u ontvangt altijd een gespecificeerde begroting)
– Wij ontzorgen u volledig, maar geven u ook alle vrijheid om zaken zelf te regelen of te doen
– Wij zijn innovatief, denken ook buiten de gebaande paden en streven niet naar standaard
– Alles wat mij moeten regelen voor u, doen wij tot in het kleinste detail met uiterste zorgvuldigheid

Ons werkgebied
Wij zetten onze jarenlange ervaring als begrafenisondernemer in om u en uw familie te begeleiden en nemen vanaf de achtergrond uw zorgen weg. Bij de uitvaartleiders van onze begrafenisonderneming kunt u terecht voor alle informatie over begraven, cremeren en duurzame uitvaarten, afscheidsbegeleiding en de kosten van een uitvaart. Ook vertellen wij u graag over wie wij zijn, waar wij voor staan en wie onze uitvaartbegeleiders zijn. Onze dienstverlening is uniek en beloond met de landelijke Klantgerichtheidsprijs. Wij verzorgen een uitvaart, begrafenis of crematie in Almere, Huizen, Laren, Blaricum, Eemnes, Hilversum, Gooise Meren (Naarden, Bussum, Muiden, Muidenberg) Wijdemeren (‘s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Loosdrecht, Nederhorst den Berg), Lelystad, Dronten, Zeewolde en omliggende plaatsen.

Neemt u gerust contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken.

Adres: Ceintuurbaan 45, 1271BG Huizen
Telefoonnummer: 035-5253067
Stad: Huizen
Route: Ceintuurbaan 45
Postcode: 1271BG



op zoek naar gerelateerd: Ceintuurbaan 45 Huizen, Urnenwinkel Almere, Begrafenisondernemer DELA, Uitvaart calculator, De Groot Uitvaart, Uitvaart centrum, Rebel uitvaart memori, 1271 BG 45
Recensies
ik heb eerst mijn zoon lars november 1997 door rebel laten begraven. deze dag was heel byzonder en inderdaad helemaal zoals wij het wilden. zo mooi, dat mijn moeder direct zei, dat ook zij graag wilde worden begraven door meneer rebel en ook die begrafenis was helemaal goed. vooral na het overlijden van lars, zorgde de familie rebel er voor,dat ik echt het gevoel had, dat ik zeeën van tijd had om dingen te doen of te bedenken en dat was erg belangrijk voor me.
Ook al is het 15 jaar geleden, de herinnering aan de begrafenis van mijn vader door de Fa. Rebel zal ik nooit vergeten. De reden dat ik nu pas een review schrijf heeft alles te maken met 2 recente tv opnames, de Rijdende Rechter en Undercover in Nederland. Bij de Rijdende Rechter ging het met name over de opdrachtgever van de uitvaart, daar was de conclusie dat alles via de opdrachtgever gaat. In 2004 overleden mijn beide ouders met een tussentijd van een half jaar. Bij de begrafenis van mijn moeder werd ik geconfronteerd met een toespraak van de dochter van mijn op 23 jarige leeftijd overleden zusje. Deze heeft mij diep geraakt, daar ik mij en mijn kinderen niet herkende in haar geweldige ervaring met mijn moeder. Om herhaling hiervan te voorkomen was de afspraak dat er op de begrafenis van mijn vader niemand zou spreken. Ik was deze keer uiteraard als enige dochter/kind de opdrachtgever. Gezien de familieomstandigheden heb ik telefonisch aangegeven bij de heer Rebel dat ik bang was dat er toch weer door dezelfde persoon een voor mij en mijn kinderen pijnlijk praatje zou worden gehouden. Er werd mij verteld dat dat niet zou gebeuren, ik was de opdrachtgever werd mij verteld. Tot mijn grote verdriet en verbazing kreeg mijn nichtje staande bij het open graf van de dominee weer het woord. Met als gevolg, dat ik met mijn gezin en schoonfamilie weg ben gelopen, dus echt afsluiten was voor mij onmogelijk gemaakt. Dat houdt mij nog dagelijks bezig. De heren Rebel zochten geen contact na het gebeurde, dat moest ik zelf doen. De rekening hoefde ik niet om te vragen, die kwam uit zichzelf. Op mijn verzoek heeft er een gesprek plaats gevonden bij Ds. Van Gogh thuis met ook op mijn verzoek in aanwezigheid van de heer J. Rebel. Een gesprek van anderhalf uur zonder een kop koffie, maar wel graag beginnen met een bijbel lezing, dat hebben we geweigerd, terecht blijkt achteraf. Tijdens dat gesprek bleek dat de man waar mijn zusje mee getrouwd was voor zij stierf samen met de dominee en de heer Rebel hadden besloten het nichtje toch het woord te geven ondanks mijn afspraak met de heer Rebel. Ook bleek toen dat de ex -zwager zich voorgedaan had als executeur-testamentair, daar trapte men echter niet in. Met andere woorden, het opdrachtgever zijn stelde dus niets voor, achter mijn rug om konkelen. Iets doen wat zeer duidelijk niet de afspraak was , waardoor mij als enige dochter een waardig afscheid is ontnomen. Dit zijn achterbakse oneerlijke praktijken, ik kan mij dan ook niet voorstellen dat dit nooit eerder is gebeurd. Het heeft mij heel veel verdriet opgeleverd, waarom moest het belang van de ander voorgaan boven dat van mij en mijn gezin, de Fa. Rebel heeft zich gemengd in familie zaken. Bij het maken van de afspraken was alleen mijn ex-zwager aanwezig en deze stemde in met mijn verzoek geen toespraken te houden. Ik voel mij nog steeds bedrogen, dat is de reden dat ik dit na 15 jaar toch nog kwijt wil.
Netjes geregelde kleinschalige rouwdienst en begrafenis op de nieuwe begraafplaats, waarna nog een samenkomst om te condoleren en bij te praten.
Prima uitvaartverzorger.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid