facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rebel Dinghy

Rebel Dinghy

Info

Fast, fun and built to last, the Rebel is the One Design dinghy that is perfect for sailing schools, sailing clubs and resorts…

Geschiedenis

Rebel defines the future in dinghy sailing. This dinghy sets itself apart from any other craft of its class by setting a new trend, which goes beyond conventional dinghy concepts. Built with techniques that have never been used before in boats of this size, the hull is made using resin infusion with a strong core of honeycomb and vinylester resin. This technique is used in the aviation industry and results in a hull weighing up to 20% less than traditional polyester or PE boats. Another of its advantages results in a stronger and stiffer hull. This same process along with the addition of carbon fibre is used for the rudder and centreboard creating additional strength. The result is a strong, fast boat with excellent handling characteristics at high speed.

The Rebel has a CE quality certificate and was the winner of the South African Boating Award 2006 in the “non-powered trailerable craft” category.



"RS Jachttechniek is een technische watersport speciaalzaak met ruim 30 jaar ervaring. Wij onderhouden een breed assortiment van verschillende artikelen voor bijvoorbeeld watersport of doe-het-zelf gebruik.Naast watersportwinkel, zijn wij tevens groothandel en importeren wij watersport gerelateerde merken uit Noord-Amerika, Zuid-Europa en Azië.Alles voor uw boot vindt u, met de scherpste prijzen van Nederland, in onze webshop en in onze winkel in Aalsmeer."
Adres:
Stad: Aalsmeer


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Horsery ruitersport The Horsery ruitersport 189 km Fijne winkel met heel regelmatig leuke aanbiedingen.
Vizsla kennel Vörös Vadász Vizsla kennel Vörös Vadász 194 km Vörös Vadász are the kennel name for ouwer Vizsla's
Recensies
Bij verkoper Frank een complete set van AUDIO PIPE, gekocht! Ongelofelijk goed geluid met een mooie warme sound. Helaas zonk de boot een aantal weken na aanschaf en inbouw van de spullen. Alles ingebouwd in de nieuwe boot en alles werkte nog! Super kwaliteit voor een super prijs!
Zeer goed gesorteerde zaak met onderdelen voor boten. Ik wordt daar altijd erg hebberig. Ook bijzonder aardige en deskundige verkopers.
Wat hebben ze niet op voorraad?? Een werkelijke snoepwinkel voor iedere booteigenaar...alles wat je nodig hebt, is hier te vinden.
De accu die ik had leveren RS niet Na een duidelijke uitleg ben ik naar huis gegaan met een goedkopere accu ! En een betere die voor mijn gebruik beter is
Altijd goed geholpen en aardige mensen die meedenken met je.
Kom hier vaker en is Een geweldige zaak met een perfecte service. Vorig jaar een afdekhoes gekocht voor de boot en was gescheurd. Terug gegaan met de vraag of het mogelijk was of dit door de fabrikant te maken was. Die waren op geen enkele manier bereid te helpen. Waarop de eigenaar mij een compleet nieuwe hoes mee gaf! Wat een ongelofelijk goede service terwijl ik daar niet om had gevraagd! Echt geweldig!
Update: Uiteindelijk en ongetwijfeld dankzij deze 1 ster review heeft RS Jachttechniek zowaar wel contact opgenomen. Lang leve Google die de consument in ieder geval meer weerwoord geeft. Nu even inhoudelijk. Wat in de reply gesteld wordt klopt niet, de merken dockwheels hebben hier niets mee te maken. Ik was en ben gewoon op zoek naar een 30 x 15 cm dockwheel en geen 23 x 15 cm wheel. Kortom er is nog steeds het verkeerde dockwheel geleverd. Inmiddels heb ik het grootste deel van mijn betaling retour gekregen, het is nog even wachten op de door mij gemaakte portokosten. Mijns inziens geen onredelijk bedrijf, vandaar dat ik mijn review naar 3 sterren aanpas. Het is natuurlijk altijd het beste als men levert wat er besteld is en een bedrijf reageert op mail en de telefoon opneemt, drukte of niet. Maar nu iets milder gestemd door de reactie van RS Jachttechniek //oude review: wat een waardeloos en onbereikbaar bedrijf! leveren een ander artikel als op de factuur staat en besteld is, reageren totaal niet op vragen via email hoe dit artikel te retourneren en nemen never nooit de telefoon op
Goede zaak, met wat verbeterpunten. Personeel zeker de ervaren jongens zijn behulpzaam en deskundig. Ze weten veel en adviseren je ook pro actief. Ze laten je niet zomaar de deur uitlopen met een product, waarvan ze weten dat het niet de beste keus voor je is. Verder een heel uitgebreid assortiment en prijstechnisch prima! Verbeterpunten wat mij betreft zijn wel de orde en netheid in de winkel. Dat is wel wat warrig allemaal. En daarnaast zou ik het prettig vinden als de artikelen geprijsd zijn. Nu weet je pas bij de kassa wat je kwijt bent. Tot slot moet je wel de tijd nemen voor een bezoek, zeker als je ook wat advies wiltt. Zo als zij de tijd nemen om jou te adviseren, nemen ze deze tijd ook voor een ander. En dan maakt het ze niet uit dat er 6 man staat te wachten. Als je dit weet, geen probleem. Maar verwacht niet even gauw naar binnen te hollen voor wat advies.
Via marktplaats ben ik in contact gekomen met dit bedrijf. In eerste instantie leek alles soepel te verlopen, duidelijke afspraken gemaakt en in overleg met de desbetreffende verkoper afgesproken dat ik het product een weekend later op zou komen halen. Dit leek op het moment van contact geen probleem. Echter ontving ik een week later dus een dag voor de besproken ophaaldatum een berichtje dat het bedrijf het product aan iemand anders wil verkopen. Hierop heb ik verbaast gereageert en vermeld dat ik het hier niet mee eens was. Waarop het bedrijf gereageerd heeft met dat ik maar een aanbetaling moest doen om toch het product te kunnen kopen. Afspraak is afspraak en dit betekent voor mij persoonlijk dus dat je niet een dag van te voren ineens je eigen afspraken kan maken. Ik blijf tenslotte een klant.
Een ruim gesorteerde watersport winkel ze staan je goed te woord en geven je goed advies, en dat is niet om alleen maar te verkopen, als je na een verloop van tijd met vragen zit, omdat je er niet uit komt ontvang je per E-mail antwoord en als het na nog niet lukt staan ze je graag te woord in de winkel, ze testen het voor je uit en laten je ook zien hoe het wel werkt. Het winkelpersoneel is zeer vriendelijk en hebben een goede kennis van zaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid