facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Real Camaradas

Info

Zaalvoetbalvereniging uit Zuidhorn. Motto: Door Vrienden, Voor Vrienden.

Geschiedenis

Real Camaradas is een zaalvoetbalvereniging gevestigd in Zuidhorn. In sporthal de Quicksilver 'S aan de Sportlaan speelt het elke vrijdagavond zijn thuiswedstrijden.

De vereniging is opgericht in 1999 en heeft in 2009 dan ook haar eerste 10-jarig lustrum mogen vieren. De naam Real Camaradas staat voor "echte kameraden". Begin 1999 ontstaat er bij een vriendengroep uit de dorpen Aduard en Zuidhorn het idee om een zaalvoetbalvereniging (ook wel futsal genoemd) op te richten. Redenen hiervoor waren de mogelijkheid om dan wel (doordeweeks) samen te spelen omdat het veldvoetbal geen optie was vanwege de vele bijbaantjes en studies van de oprichters.

De vereniging begon in het seizoen 1999-2000 met twee teams in de KNVB competitie. De afgelopen tien jaar zijn er vele teams bijgekomen, waaronder zelfs een aantal jeugdteams. In het seizoen 2010-2011 speelt de vereniging met 5 senioren teams mee in de KNVB competities.



"Zaalvoetbalvereniging gevestigd in Zuidhorn en Aduard.Thuiswedstrijden worden in sporthal Quicksilver 'S gespeeld.Trainingen vinden plaats in sporthal van MFC de Meeden in Aduard."
Adres: Sportlaan 1, 9801 KZ Zuidhorn
Stad: Zuidhorn
Route: Sportlaan 1
Postcode: 9801 KZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VV Zuidhorn VV Zuidhorn 0 meter Inhaalwedstrijd op woensdag avond, -7 graden. Geen koffie oid, kantine gesloten. Jamm...
MHC Westerkwartier MHC Westerkwartier 320 meter Zeer leuke en gezellige club waar ook nog zeer goed gehocked wordt
Hc Noordhorn Hc Noordhorn 516 meter de Hc Noordhorn is een hengelclub voor de echte sportvisser
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid