facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RE/MAX Makelaar Jelle Ooteman

RE/MAX Makelaar Jelle Ooteman

Info

Bijzonder verkopen met een eigentijdse strategie, de marketingtools van nu en een persoonlijke, betrokken werkwijze. Gratis waardebepaling en verkoopadvies. Volg mij op Facebook of laat een berichtje achter!

Geschiedenis

Onderscheidende werkwijze, vooruitstrevende marketing en een duidelijke verkoopstrategie in combinatie met een betrokken en service-gerichte werkwijze. Ontdek wat dit voor u betekent, kijk op www.jelleooteman.nl of laat een berichtje achter!



"Op zoek naar de makelaars van nu? Jelle Ooteman Makelaars verzorgt uw aan- of verkoop op onderscheidende wijze, met de marketingtools van nu, gericht op het maximaliseren van uw succes. En.. we maken het onvergetelijk!Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of stap eens binnen op ons kantoor!"
Adres: De Tuin 23, 1611KR Bovenkarspel
Telefoonnummer: 0686623581
ln.xamer@nametooellej
Stad: Bovenkarspel
Route: De Tuin 23
Postcode: 1611KR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Re/max Connect Bovenkarspel en Heerhugowaard Re/max Connect Bovenkarspel en Heerhugowaard 0 meter RE/MAX Connect is een actief makelaarskantoor met zelfstandige makelaars
Re/max Han van Wijk Re/max Han van Wijk 0 meter Bedrijfspagina Re/max Makelaar Han van Wijk
Re/max Makelaar Jolanda Keijzer Re/max Makelaar Jolanda Keijzer 0 meter Een lied van dr.p zegt her al degeneratie&makelaardij........ Koolraap,lof,schor...
Recensies
In de afgelopen periode dat wij ons huis wilde verkopen kunnen wij tevreden terugkijken op de plezierige samenwerking, advies en ondersteuning met makelaarskantoor Jelle Ooteman. Het is een enthousiaste jongeman met gedegen vakkennis en plezierig in omgang. Wij wensen hem en zijn kantoor nog vele verkoopresultaten en alle succes toe en danken hem voor de steun die wij mochten ondervinden in de drukke periode in ons leven.
Wij hebben een héél goede ervaring bij de verkoop van onze woning. Daar wij al vaker woningen hebben gekocht en verkocht, komen wij tot de conclusie dat Jelle Ooteman Makelaars de beste was! Met een geweldige samenwerking dank aan Mona Nielsen.
Kortgeleden hebben wij een woning kunnen kopen met hulp en begeleiding van Jelle Ooteman Makelaars. We zijn zeer tevreden over de diensten! De communicatie verloopt soepel, adviezen zijn bruikbaar en onderbouwd en je kunt altijd terecht voor vragen. Sterker nog, zonder Jelle zouden wij onze nieuwe woning nu niet hebben gehad! Hij heeft ons goed geholpen en bovendien nog geld bespaard ook. Nogmaals dank hiervoor!
Hele fijne begeleiding gehad bij de zoektocht naar een huis. Veel kennis over de huidige markt en hoe je daarop kan inspelen. Het persoonlijke contact zorgt voor een fijne samenwerking waarin het belang van jou als klant centraal staat.
Afspraak gemaakt met Dustin om een huis te bezichtigen. Bij aankomst bezichtiging woning blijken er meerdere mensen door het huis te lopen en een andere medewerker dan verwacht. De andere mensen nemen ons en de makelaar kwalijk dat wij aanwezig zijn terwijl wij een afspraak hebben en niet wetende dat er meerdere mensen rondlopen om te bezichtigen. Mijn vrouw en ik mochten zelf een rondje lopen door de woning. Heel onpersoonlijk. Gezien deze overspannen woningmarkt hebben wij al veel woningen bezichtigd maar nog nooit op zo’n onprofessionele en onpersoonlijke manier als hier. *Update* Naar aanleiding van mijn review ben ik gebeld door betreffende makelaar en zij betreurt dat het zo is verlopen. We zijn het er over eens dat dit een samenloop van omstandigheden was.
Als er iets is waar je zeker van kunt zijn vandaag de dag is het de snelheid van de hedendaagse huizenmarkt. Zeven dagen per week, in het weekend en in de avonden kunnen er huizen worden aangeboden en weer worden verkocht. Gelukkig heb ik bij Jelle Ooteman dezelfde snelheid en bereikbaarheid kunnen vinden als op deze markt. Met zo'n betrouwbare makelaar aan mijn zijde heb ik toch minder stress als het gaat om zoiets groots als de aan- of verkoop van een huis. Binnen onze familiekring heeft Jelle zich al meerdere malen bewezen met zijn kennis van zaken hoe je een huis goed op de markt zet. En ja, daardoor weet ik zeker dat ik bij hem aan t goede adres ben, Mw. M. Karel
Jelle is uniek!! Na diverse ervaringen met andere makelaars kunnen wij uit ervaring vertellen dat de service van Jelle Ooteman makelaars fantastisch is. Jelle is zeer goed bereikbaar, transparant, vakkundig en heeft echt verstand van zaken. Wij kunnen Jelle dan ook van harte aanbevelen als aankoopmakelaar of als verkopende makelaar
Jelle heeft ons de afgelopen periode geheel vrijblijvend voorzien van tips en adviezen in onze zoektocht naar een woning. Bij vragen kunnen we altijd bij hem terecht, echt een top service! Ik raad Jelle als makelaar dan ook bij iedereen van harte aan.
Service staat bij deze makelaar hoog in het vaandel. Ben op zeer professionele wijze geadviseerd op ondenkbare tijdstippen. Kreeg ten alle tijden een zeer snelle response via Whatsapp. Denken mee en spelen zeer goed in op mijn wensen en eisen. Zeer tevreden en mijn lovende recensie is dan ook dik verdiend.
Jelle is een makelaar 2.0 ! Volledig van deze tijd en hij weet hoe hij de doelgroep moet bereiken. Ik ben zeer content met de hulp en support van Jelle.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid