facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Re-Covers Deutsch

Info

Wir machen Echt leder Griffbezüge exklusive für Kinderwagen



"Re-covers Kinderwagens accessoires verkoopt prachtige accessoires zoals lamsleren en kunstleren covers voor diverse merken kinderwagens. Wij verkopen op bestelling zonnekappen wiegdekjes, voetenzakken, mamatassen/ luiertassen en babydragers. Stoffen Bekleding in diverse kleuren beschikbaar. U kunt ook een Bugaboo Donkey laten samenstellen dat alles matchend in kleur is een Uniek concept wereldwijd. Stel uw eigen Kinderwagen samen. Wij horen u graag via whatsapp of via mailen of belletje bereikbaar van 0900/2100Joolz day Joolz Geo Joolz Hub Bugaboo alle modellenMaxi cosi alle modellen Dubatti Stokke en nog veel meer."
Adres: ALBERT VERWEYSTRAAT 33a, 2202NN Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31684650973
Stad: Noordwijk
Route: ALBERT VERWEYSTRAAT 33a
Postcode: 2202NN



op zoek naar gerelateerd: Re-covers review, Handvat cover Kinderwagen, Kinderwagen bekledingset, Handvat kinderwagen vervangen, Dubatti duwstang vervangen, Kinderwagen handvat cover Mutsy, Kinderwagen handvat cover Joolz, Bekleding kinderwagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Strandgemaakt Strandgemaakt 2 km op zoek naar een origineel en gepersonaliseerd cadeau binnen het strandthema? volg de...
maison marcella maison marcella 2 km www.maisonmarcella.nl Welkom op de Facebook pagina van Maison Marcella! De populairst...
Recensies
We hebben een leren cover besteld voor onze Joolz kinderwagen. De hoezen zien er goed uit en passen keurig. We zijn er erg blij mee. Ook mede dankzij de goede service en hun snelle reactie op een vraag die ik had.
De covers passen netjes en maken mijn wagen weer mooi. Na een aantal dagen kwam er nóg een setje covers mijn kant op. Ik had deze niet besteld Na een mailtje om dit te melden mocht ik ze houden! Top dus!
Kinderwagen kappen waren snel verkleurd, maar ik kreeg na prettig telefonisch contact direct nieuwe. Fijne service! Mooie spullen!
Super blij met het product en de service! Mijn kinderwagen is als nieuw en veel mooier met de leren handvatten van Recovers dan met de originele foam handvatten van Bugaboo. Bij mij was er wat mis met een rits en dat wordt allemaal keurig opgelost!
Een heel goede communicatie. De contactpersoon was steeds vriendelijk en bereikbaar voor uitleg en ik kon ook rekenen op een snel respons. De gevraagde artikelen werden netjes thuis afgeleverd en Tiptop in orde.
Vanaf het begin heel goed kunnen overleggen over de verschillende opties en kleuren. Bij binnenkomst bleek dat de kap niet helemaal goed was, waarna ik zonder problemen een nieuwe kap toegestuurd heb gekregen, super service! Ik ben weer helemaal blij met m'n Bugaboo Cameleon :-D
Erg tevreden met onze Bugaboo Donkey twin. Zeer complete wagen met veel accessoires. Uitgevoerd in de kleurstelling zoals wij die wenste. Zeer prettig contact via whatsapp.
We hebben een mooie bugaboo Buffalo uitgezocht die geheel is samengesteld naar onze wens en kleur, wat bij een originele bugaboo niet mogelijk is. De prijs kwaliteit verhouding is het meer dan waard + de extra's waar goed over nagedacht is. Zelfs nog op de dag van ophalen een mooie lederen luiertas bijgevoegd welke helemaal past bij de style van de kinderwagen. Wij zijn heel erg tevreden en raden het zeker aan om hier je kinderwagen samen te stellen!!
Super goede en snelle service en de cover past precies. Toen ik verkeerd had besteld, heel snel een nieuwe na een mailtje. En goed advies gekregen over de kleur, nu matcht die helemaal met de rest.
Helaas heeft Bugaboo na 4 jaar geen orginele handvatten meer van onze Buffalo Escape omdat dit een limited edition was. Zwaar teleurgesteld ben ik op zoek gegaan en heb deze gevonden bij Re-Covers. Ben er ontzettend blij mee. De nieuwe hoesjes zijn nagenoeg dezelfde kleur als het leer in de orginele bekleding van Bugaboo. Ik kreeg er gratis een set tashaken bij in dezelfde kleur. Absoluut een aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Re-Covers Deutsch met het openbaar vervoer


Noordwijk, Wantveld 90 meter
20
Noordwijk, Wantveld 100 meter
20
Noordwijk, Groot Hoogwaak 270 meter
20
Noordwijk, Groot Hoogwaak 310 meter
20

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid