facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RDW Elsloo

Adres: Businesspark Stein 160, 6181 MA Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 09000739
Stad: Elsloo
Route: Businesspark Stein 160
Postcode: 6181 MA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Zeer vriendelijke persoonlijke meegaande begrijpende balie medewerker die de tijd neemt die nodig is en het rustig en duidelijk goed verstaanbaar uitlegd. Stap voor stap. Gratis parkeergelegenheid +_ 10autos ook achter de poort mag bij de ingang. _ google maps route slaat tilt op dit adres zodat je blijft rondjes draaien op t iindustiepark. - telefonisch nummer hierbij vermeld zeggen ze dat het te druk is voor op te nemen en je wordt aglfgeschakeld/niet doorverbonden ter plaatsen is er geheel geen drukte?? -ook via facebook of mail goed te berijken voor vragen.
70 minuten apk keuring, waarvan 55 min computerwerkzaamheden. Geweldig
Zeer snel en uiterst vriendelijk geholpen. Eerst telefonisch contact gehad waar al erg goede informatie werd gegeven. Vandaag mijn motor laten overschrijven naar de nieuwe Duitse eigenaar. Alles ging, zeker door de telefonisch verkregen informatie, zeer snel en de medewerkers waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Ik ben bijzonder tevreden over de manier van werken op dit kantoor. Binnen 15 minuten was alles geregeld.
Vandaag mijn Motor laten keuren bij dit RDW station. Complimenten aan de medewerkers. Vriendelijk en professioneel. !!! Nog even mogen wachten ivm een stortbui waarbij mij zelfs een kopje koffie werd aangeboden ... Top Service !!!... Graag tot een volgende keer .
Middels afspraak snel geholpen. Behulpzaam personeel die betrokkenheid en professionaliteit tonen. Gaven een goede tip om de BPM digitaal in te vullen nieuwe optie belastingdienst. Vrijdag gekeurd, maandag al goedkeuring en inschrijving in het register!!
Graag wil ik mijn complimenten geven aan de bekwame, behulpzaame en aardige medewerkster van het RDW loket te Elsloo. Dankzij deze mevrouw is alles duidelijk geworden over de benodigde stappen die ik nog dien te volgen alvorens ik verder kan met de procedure bij het RDW.
Zeer prettig en snel geholpen! was gewaarschuwd dat dit soms lang kan duren, bij import van een auto, maar werd bijzonder snel en vriendelijk geholpen, niks te klagen!
Heb laatst een auto ingevoerd bij dit keuringsstation. Geen gezeur over kleine dingen en ze hebben me nog goede tips gegeven over dingen m.b.t. apk en andere dingen van het voortuig.
Naar een lange tijd weer eens bij de rdw geweest voor iemand te helpen
Vriendelijke en behulpzame mensen daar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid