facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RCS Winkelinrichting

Adres: Hoofdweg 131 Loods - H , Loenen 7371 GG, NL
Telefoonnummer: 055 301 5921
Stad: Loenen
Route: Hoofdweg 131
Huisnummer: Loods - H
Postcode: 7371 GG



op zoek naar gerelateerd: Winkelstelling Zwart, Winkelstelling gebruikt, Tego winkelstelling, Winkelstelling grijs, Winkelstelling haken, KAAN Winkelinrichting, Winkelstelling kleding, Winkelinrichting accessoires
Recensies
Geweldige service. Ik ben met al mijn vragen ontzettend goed en vriendelijk geholpen.
Goede service, mooie zwarte stellingen!
Wij hebben voor de inrichting van onze nieuwe winkel voor de stellingen van RCS gekozen. De gondola middelstellingen zijn van prima kwaliteit en werden goed verpakt bij ons aangeboden. Bedankt voor jullie vakkundige begeleiding en uitstekende service!
Fijn bedrijf! Veel kennis van zaken en kwaliteitsvolle produkten. Bedrijf heeft Service duidelijk hoog in het vaandel staan. Aanrader als u op zoek bent naar winkelstellingen of inrichting van uw winkel.100% tevreden klant!
Fijn bedrijf om zaken mee te doen! Binnen 1 uur lagen alle bestelde producten klaar voor afhaling. Top! Ga zo door! Mvg team RR Wheels
Zeer tevreden. Duidelijke website en ze komen hun afspraken na. Fijn ook dat ze meedenken en oplossingen aanbieden waar nodig. Het Bay--in-a-box concept is helemaal geweldig. Dankjewel Richard voor de goede service.
Mijn eerste bestelling gedaan en deze is snel volgens afspraak geleverd. Had een aantal vragen bij mijn bestelling en ze hebben mij goed geholpen met het uitzoeken van de juiste producten.
Dit is nu de tweede keer dat we via RCS spullen voor onze winkel hebben gekocht. We worden altijd vriendelijk te woord gestaan. Ontzettend vriendelijk en zeer kundig. Dus voor onze verdere uitbreidingen ga we alleen naar RCS. Ontzettend bedankt voor uw fantastische hulp.
Goede service, veel kennis, veel op voorraad en scherpe prijzen
Uitstekende service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid