facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RCL Dames

Info

Alles over de RCL Dames.

Adres: Bloermerd 2, 2353 BZ Leiderdorp
Stad: Leiderdorp
Route: Bloermerd 2
Postcode: 2353 BZ



op zoek naar gerelateerd: RCL heren 1, Rcl logo, RCL Wikipedia, RCL kleding, RCL Facebook, RCL-12, Bestuur RCL, Rcl contact
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L.S.C. Alecto L.S.C. Alecto 676 meter Beste hockeyclub van Nederland! Alles is daar leuk of goed georganiseerd!
Alecto Dames 1 Alecto Dames 1 684 meter Alecto Dames 1 2015-2016 - Kampioen en Promovendus Tweede Klasse Poule B - 2016-2017...
KanoRijnland KanoRijnland 2 km super vriendelijke kano vereniging, bied ook voor ons buitenzwemmers een fijne plek o...
Recensies
Mooie velden *kunstgras, groot parkeerterrein. Nette redelijk nieuwe kantine. Deze is nu hoger gelegen op 1e etage van het complex. Lift aanwezig!. Kleedruimtes beneden en binnendoor te lopen naar kantine e.d.. Grote kantine, mooie bar, en nette keuken. Bestellingen uit keuken middels een bon met bestelnummer af te halen wanneer nummer op bord verschijnt. Voldoende toilet ruimtes in gebouw aanwezig, zowel boven als beneden Goeie en vriendelijke hulp aanwezig voor blessures van de spelers
Is iedere woensdag morgen van inclusio een bij elkaar zijn sjoelen .petange.spelletjes samen lunchen.van 9 tot 12.30
Waardeloze onsportieve vereniging. Binnen 3 maanden met onze EMM 15-4 daar 2x moeten voetballen en 2x geen scheidsrechter aanwezig. Na de eerste wedstrijd waarin mijn zoon 6x scoorde stonden er nu opeens 2 spelers uit de 15-1 op hem met nog 2 andere spelers uit de 15-1. Als je zo je wedstrijden wilt winnen.... gefeliciteerd!
Sportkennismaking is mooi initiatief! Enthousiaste jeugdtrainer. Mijn zoontje heeft vanaf zijn 5e vier keer meegedaan.
Mooie accommodatie om weer een lekker potje voetbal te fluiten. Vriendelijke vrijwilligers die ervoor zorgen dat alles netjes verzorgt is.
Het RCL gebouw ziet er best mooi uit, maar om in de kantine te komen moet je een levensgevaarlijke trap op die bij regen erg glad is.Er zijn diverse mensen en kinderen van de trap gevallen met als gevolg een gebroken hand, voet of been. RCL is zogenaamd rolstoelvriendelijk, maar met een rolstoel kun je onmogelijk de kantine inkomen! Een beetje jammer dat als je naar je kleinkind wilt gaan kijken er geen voorzieningen zijn voor iemand met een rolstoel!
Nieuwe fraaie sportpark. Dit is mijn eerste bezoek aan RCL. Ik weet niet hoe het hiervoor was maar is nu een fantastische sportcomplex geworden. Een grote parkeerplaats waar je dichterbij het complex veilig je auto kwijt kan. Middels een grote poort vind je rechts het nieuwe clubhuis. Rechts de eerste van de drie kunstgrasvelden. Als je rechtsom om het clubhuis loopt kom je bij het hoofdveld met echt gras met een heuse tribune. Als je je de kantine komt op niveau +1 zie dat de businessclub daar een lounge heeft kijkend over het hoofdveld. Op de begane grond bevinden zich de kleedkamers en overige voorzieningen, secretariaat etc. Ook hier is alles nog fonkelnieuw. Zoals gezegd bevindt zich boven de kantine. Middels steile betonnen trappen kom je boven op een groot terras. De kantine is leuk ingericht, bar op links, dichbij de businessclub. Veel zitplaatsen stahoogte maar ook laag. Gamehoek voor de kids met een voetbaltafel. Aardige mensen wijzen je weg en helpen indien nodig. De snackcorner ontbreekt ook hier niet. Gelukkig hebben we ook de winst te pakken. We komen graag nog een keer terug.
Prachtig voetbalcomplex!
Een voetbal vereniging die een nieuwe kantine heeft en alle wedstrijden trainingen etc. Goed geregeld heeft. Jekan er zelf inschrijven tegen een betaling maar je moet wel helpen of meer betalen als ouder het heeft wedstrijden op zaterdag.
Rcl noemt zichzelf een club van klasse en blazen hoog van de toren! Zij zijn de duurste club uit de omgeving €271,- is het lidmaatschap. Er heerst vriendjespolitiek, kinderen uit een niet selectie team krijgen geen kans, ondanks talent. De selectieteams zijn namelijk bekleed door kinderen van een bestuurslid, coördinator, trainer een vriend van etc.etc. Veel ouders klagen, maar er wordt niets gedaan aan deze klachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid