facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RCB Verhuur

RCB Verhuur

Info

Bij RCB Verhuur kunt u voor meerdere maten #bestelbussen terecht, of het nu gaat om het #huren van een een kleine #bestelbus of één met een #meubelbak met laadklep, alles is mogelijk en al onze #bestelbussen kunt u rijden met een B rijbewijs.

Geschiedenis

Bij RCB Verhuur kunt voor meerdere huur opties terecht, of het nu gaat om het huren van een vervoermiddel, een complete of gedeeltelijke inrichting, het huren van schoonmakers voor een woonhuis of bedrijf, of het bezemschoon opleveren van een woning of bedrijfspand.



"U huurt nooit te duur, bij Go Rent in Hellevoetsluis.Bij Go Rent Hellevoetsluis zijn wij in alles transparant en hebben wij alles geprijsd zonder verborgen kosten."
Adres: Smitsweg 31, 3222AG Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 853035641
Stad: Hellevoetsluis
Route: Smitsweg 31
Postcode: 3222AG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 09:00


op zoek naar gerelateerd: Verhuiswagen huren Hellevoetsluis, Autohopper Hellevoetsluis, Rent a Car Hellevoetsluis, GAMMA busje huren, Busje huren Spijkenisse, Personenbus huren, Go Rent, Auto huren Brielle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ik ben te huur Ik ben te huur 0 meter
Giandi Makelaars Giandi Makelaars 112 meter Vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan én antwoord op al onze vragen!
VP Stables VP Stables 2 km Voorne Putten Stables is gespecialiseerd in de in- en verkoop van pony's en paarden. ...
Milestone Photography Milestone Photography 2 km We hebben een jaarplan afgesloten met Milestone. De eerste foto's die we hebben zijn ...
Immediately Immediately 2 km Immediately is een multimediaal marketingbureau waarbij passie voor marketing en medi...
Miranda de Groote, Motivator & Inspirator -  Leefstijl- en Businesscoach Miranda de Groote, Motivator & Inspirator - ... 3 km Miranda is een top vrouw die echt naar je luistert, geen bla bla maar gewoon duidelij...
DynaLinX & VoipLinX BV DynaLinX & VoipLinX BV 3 km Erg tevreden over de service en bereikbaarheid van DynaLinX. Ze schakelen erg snel bi...
Hoogenboom van Gink BV Hoogenboom van Gink BV 3 km Prima begeleiding en service.
Auto Romar / Autohopper Autoverhuur / Profile Hellevoetsluis Auto Romar / Autohopper Autoverhuur / Profil... 3 km Als u vandaag een tip ter harte neemt. laat het dan deze zijn: GA HIER NOOIT, MAAR DA...
Zwartblesfokkerij Voorne Zwartblesfokkerij Voorne 4 km Het Zwartbles Schaap Fier, Adel, Lengte, Hoogbenigheid en Aaibaarheid. De gebogen neu...
Recensies
Zeeeeer slecht bedrijf, bus gehuurd en bevestigd gekregen, kom aan bij het bedrijf en bus is weg. Sta je dan zonder bus, op de dag dat je moet huren.
Ik zag de busjes van RCB verhuur wel eens staan tussen Heenvliet en Hellevoetsluis langs het gras en besloot bij hun een bus te huren voor mijn klus. Deze bus was erg netjes en reed ontzettend goed. De eigenaar was erg vriendelijk en ik kon kort na het papierwerk meteen op weg naar mijn klus. Ze zijn zeker niet duur en de bus ging zuinig om met de brandstof. Ik vind het een aanrader.
Top verhuurbedrijf. Paar jaar geleden al eens een bakwagen hier gehuurd, en de ervaring nooit meer vergeten. Ik had nu een bus nodig en ging gelijk weer hierheen. Geen gedoe, gegevens invullen online, binnenkomen, ff je handtekening/rijbewijs/ID en rijden maar. Voor zover ik heb kunnen vinden ook nergens goedkoper. Kortom geen gedoe, gewoon huren, en voor de beste prijs. Aanrader voor iedereen die een verhuiswagen nodig heeft.
Een hele goede ervaring. Vandaag een bus gehuurd bij RCB en opgehaald in Brielle. Helaas gaf de boordcomputer een probleem aan met het koelsysteem hierop RCB gebeld en de eigenaar Robert is direct in een bus gesprongen en heeft de bus omgeruild. Aangezien we de bus al hadden ingeladen heeft hij zelfs ons geholpen met het overladen van onze spullen. De bus reed verder heerlijk en deze middag ook weer ingeleverd. Direct de verrekening van de borg retour ontvangen op mijn rekening. Zeker aan te bevelen!
Super bedrijf, heelveel kilometers vrij, wel 250, inplaats van moeten afkopen, zoals andere bedrijven vaak vragen, vanaf 7 dagen zelfs helemaal kilometervrij. Gratis verhuispakket, ook gekopieerd. Huur wordt direct verrekend met de borg en je geld het resterende bedrag direct contant of per bank terug. Een beter auto verhuurbedrijf in de regio is er niet. Ze groeien ook heel hard, ze verhuren nu al in 6 plaatsen. Ik weet het wel als ik nog een keer een bus nodig heb, dan ga ik natuurlijk naar RCB Verhuur.
Super bedrijf! ze hebben ons als muziekvereniging last minute enorm uit de brand geholpen, Keurige bus meegekregen waarmee wij ons slagwerk in 1x hebben kunnen vervoeren. En het kunnen terug brengen van de bus op ieder gewenst tijdstip was ook heel fijn! Helemaal top!
Gisteren de Opel Movano gehuurd. Duidelijke website en voorwaarden. Bij inlevering auto restant borg meteen teruggestort op mijn bankrekening. Vriendelijk geholpen, dus volgende keer weer hier naartoe!
Aardige eigenaar. Kreeg een nieuwe bus mee en hij reed heerlijk was me eerste keer in een busje. Geen problemen gehad tijdens het rijden & inleveren lekker simpel; parkeren, sleutel inleveren en weer gaan. Borg netjes terug gestort gekregen.
Prima verhuurbedrijf. Laagdrempelig, reageren snel en prettig op iedere aanvraag. Al met al een prettig bedrijf om een voertuig te huren.
Goed bedrijf. Vriendelijk. Als ik weer een bus huur is het boj dit bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid