facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RBS banden & velgen

RBS  banden & velgen

Info

Autobanden, motorbanden, sportvelgen, balanceren, tpms, remmen, zomer-/winterbandenwissel. Goede snelle service, klaar terwijl u wacht.
Open ma-vr. 9 uur tot 17 uur

Geschiedenis

Kom gerust langs, de koffie staat klaar.
Gratis bandencontrole!



"Het adres voor autobanden, motorbanden, velgen, balanceren en uitlijnen. Goede service en kwaliteit voor een scherpe prijs.U kunt bij ons terecht voor:Alle merken autobandenZomerbandenWinterbandenAll-seasonbandenRunflat bandenMotorbandenVelgenUitlijnenBalancerenWinter- / zomerbandenwisselBandenreparatieTPMS wielsensoren"
Adres: Hoofdweg 26a, 2908LC Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 0104422001
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Hoofdweg 26a
Postcode: 2908LC



op zoek naar gerelateerd: Gebruikte banden en velgen, Banden reparatie Capelle aan den IJssel, Banden in de buurt, Velgen reparatie Krimpen aan den IJssel, Banden zaak, Kosten inleren TPMS sensoren, Gebruikte banden Deventer, Velgen banden configurator
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
APS Turbo-onderdelen.nl APS Turbo-onderdelen.nl 194 meter Wat een top zaak! Zelden zo snel en goed geholpen als bij APS. Vakmannen met kennis.
Wheels Online Rotterdam Wheels Online Rotterdam 511 meter Laatst velg laten repareren eerlijke prijs met net resultaat Eigenaar staat je altijd...
jatech automaterialen jatech automaterialen 2 km Goed geholpen en ook nog even mijn ruitenwisser erop gezet voor me.... Bedankt !!
Rehshipping Rehshipping 9 km Ik ben daar nu in dienst gekomen. Leuke mensen en een mooie uitdaging als werk.
Recensies
Meerdere malen al banden laten vervangen en ook auto laten uitlijnen. Scherpe tarieven en werkt uistekend op tijd en ook nog eens vlot en secuur. Weet waar hij het over heeft, ook voor de EV zoals Tesla geschikt!
Ik heb nieuwe Michelin banden vervangen bij de dealer, daarna ben ik een paar keer terug gegaan vanwege het trillen van het stuur. Waar ze me vertelden dat een van mijn velgen beschadigd was. Daarna ging ik naar twee andere bandenspecialisten. Het was altijd hetzelfde. Vandaag was ik bij RBS, om te kijken of hun iets voor mij kon doen, waar hun mij na het beluisteren van mij alles prettig heeft uitgelegd, hij het balanceren afmaakte en ik gelijk naar de snelweg ging om het te proberen. Ik kon niet geloven dat het trillen van het stuur helemaal weg was, allemaal aanbevelingen voor de beste service. Nogmaals hartelijk dank en tot de volgende keer. Het beste!!!
Goed geholpen met een lekke band en later met 2 banden vervangen. Kopje koffie is lekker daar tijdens het wachten. Meneer werkt zo snel dat de koffie nog niet eens op was. Snel en kundig en ook nogeens goedkoop.
Eigenaar super vriendelijk en altijd goede service aanrader.
Wederom weer snel geholpen met 2 nieuwe banden te plaatsen. Prijs is goed en de eigenaar komt zijn afspraken na.
Voor de veiligheid zijn, op de auto van dochter, de zomerbanden vervangen door nieuwe all-weather banden. Snel, efficiënt en vriendelijk bij RBS banden & velgen . En ook belangrijk; een hele goede prijs.
Fijn, snel en goed geholpen met bestellen en monteren van 2 nieuwe banden tegen prima prijs.
Mooi eenmansbedrijf met prima service. Eerlijk advies geen onnodig een nieuwe band aansmeren. Mijn band met schroef eerst beoordeeld was te repareren dus werd direct gerepareerd. Dit was de 3e keer dat ik bij RBS kwam zal zeker een vervolg krijgen bij vervanging huidige oude banden.
Een klein bandenbedrijf waar je als klant 100% aandacht krijgt. Doordat ook de prijzen concurrerend zijn een zaak om eens te informeren. Het zijn vaak de kleine dingen waar zo'n bedrijf zelf niet aan denkt die opvallen. Mij viel op dat alle bouten met de hand met een momentsleutel werden nagetrokken, dat gebeurt echt niet overal. Ga zelf eens langs en ervaar
Snelle service tegen normale tarieven. Hartelijk ontvangst. Je auto is.in professionele handen. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid