facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RBH Roermond

RBH Roermond

Info

Bouwmaterialen, keukens, sanitair en tegels

Geschiedenis

Bijna 50 jaar staat de RBH in de regio bekend als de partner voor de bouwwereld. Daardoor is de RBH uitgegroeid tot een specialist in bouwmaterialen met daarnaast een unieke showroom waar u alles kunt vinden voor het ontwerpen van een nieuwe keuken of badkamer.



"SIEBEN Roermond is in ruim een halve eeuw uitgegroeid tot een begrip in Limburg. Zowel voor de particuliere consument als voor aannemers.Bij ons vindt u alle bouwmaterialen onder één dak. Maar we zorgen ook voor de bekroning van elke woning met de mooiste keukens, het meest luxe sanitair, laminaat van superieure kwaliteit en complete inloopkasten. U bent van harte welkom. Onze showroom met gratis parkeerruimte ligt naast de Sligro en op loopafstand van het Retailpark Roermond."

"SIEBEN Roermond is in ruim een halve eeuw uitgegroeid tot een begrip in Limburg. Zowel voor de particuliere consument als voor aannemers.Bij ons vindt u alle bouwmaterialen onder één dak. Maar we zorgen ook voor de bekroning van elke woning met de mooiste keukens, het meest luxe sanitair, laminaat van superieure kwaliteit en complete inloopkasten. U bent van harte welkom. Onze showroom met gratis parkeerruimte ligt naast de Sligro en op loopafstand van het Retailpark Roermond."
Adres: Burghoffweg 26, 6042 EX Roermond
Telefoonnummer: 0475-363434
Stad: Roermond
Route: Burghoffweg 26
Postcode: 6042 EX


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Bouwmaat Roermond, Badkamers Roermond, RBH dakpannen, Sieben Heerlen, BouwPartner Sieben, Mijn Thuis roermond, BPG Deurne, BPG acties
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GAMMA Roermond GAMMA Roermond 1 km Drama, even snel een sleutel na laten maken zit er niet in. Ook de Gamma sleutels kun...
GAMMA bouwmarkt Roermond GAMMA bouwmarkt Roermond 1 km Yep heb een buitenlamp terug gebracht, die gauw kapot was . Na 1.5 jaar was dat. De k...
Praxis Roermond Megastore Praxis Roermond Megastore 1 km Heel bot personeel, wilde een vrouwelijke medewerkster iets vragen .... Deze beantwoo...
Praxis Bouwmarkt Praxis Bouwmarkt 1 km Heel bot personeel, wilde een vrouwelijke medewerkster iets vragen .... Deze beantwoo...
Royal Roofing Materials Royal Roofing Materials 4 km Vertaald door Google Prima winkel goede service Origineel Świetny sklep miła obsługa...
Recensies
Normaal was dit een fijn bedrijf. Ze hebben mij altijd goed geholpen. Maar nu met retourname van een overschot aan bouwmaterialen beroepen ze zich op ‘speciaal besteld’. En dat terwijl de materialen zelf een productiedatum van 4 jaar geleden hadden en dus al zo lang op voorraad lagen. Jammer maar helaas, hier ga ik niet meer naar toe.
Afhandeling na garantie periode in eerste instantie teleurstellend afgehandeld echter na enige uitleg heeft RBH de service aanvraag alsnog voortvarend opgepakt. Eind 2019 voor een verbouwing van keuken en badkamer voor meer dan 35.000 € gekocht bij RBH. Zeker niet de goedkoopste maar gekozen vanwege goede service. Prima behandeling en plaatsing en uiteindelijk ook met de service.
Prima geholpen destijds, kwalitatief goede en mooie materialen. Uitvoering, service en communicatie ondermaats. Diverse keren 4 terug moeten komen om aanpassingen te verrichten vanwege verkeerde bestelling van materialen. Nu ruim een jaar later problemen met inbouwapparatuur waarbij de service en communicatie te wensen overlaat. Beetje jammer en niet nodig vanuit mijn oogpunt...
De service tijdens de koop van onze keuken was prima! Er werd goed meegedacht en de verkoper kwam zelfs nog een keer zelf alles nameten in ons huis. Na het plaatsen begon echter de ellende. De monteur had de muur beschadigd tijdens het plaatsen van de keuken, niet alles was compleet en de monteur had het werkblad beschadigd! In plaats van dit te melden had hij dit opgevuld met vloeibaar hout, we kwamen hier dus zelf achter en waren er niet over te spreken. Uiteindelijk is het netjes opgelost. Wat echter bleef is het feit dat we niet tevreden zijn over de geleverde kraan, na veel mails op en neer waarbij we lang moesten wachten op reactie vanuit RBH is dit op dit moment, 7 maanden nadat de keuken geplaatst is, nog steeds niet opgelost! Daarbij komt nog dat ik er vorige maand achter kwam dat onze vaatwasser niet goed bevestigd is. "Wanneer kan dit opgelost worden? En wat zullen we de komende tijd nog meer tegenkomen?" deze vraag stelde ik aan RBH. Helaas laat de reactie van RBH alweer een dikke week op zich wachten.. De irritatie bij ons loopt daardoor behoorlijk op, een tegemoetkoming vanuit RBH voor alle ellende en tijd die we ermee bezig zijn geweest zit er tot nu toe nog niet in. Prima kwaliteit keuken maar zodra er iets niet naar wens is laat de service van RBH te wensen over. Geen aanrader wat ons betreft!
Eind vorig jaar hebben wij voor onze nieuwe badkamer een order bij RBH Roermond geplaatst. Na enig concurrentieonderzoek hebben wij besloten met RBH in zee te gaan, mede vanwege de inzet van Conrad Wingen. We hebben een aantal bezoeken aan het filiaal te Roermond moeten brengen om alle materialen en de prijs in balans te brengen. Wederom heeft Conrad hier alles voor gegeven en hebben wij een win-win situatie kunnen creëren. Wij hebben besloten om zelf een installateur aan te stellen, echter kan een ervaren installateur ook door RBH naar voren geschoven worden, de keus is aan de klant. De levering van alle materialen liep zoals gepland. Let wel op: maak aub ruimte voor de chauffeurs bij uw vooringang en de weg naar uw opslagruimte. Alle materialen waren keurig verpakt en géén enkel onderdeel was defect of beschadigd ! Al met al, top. Conrad bedankt, volgende keer doen we sneller zaken.
Wat een slechte ervaring daar. Het was de tweede afspraak. Complete badkamer en voor de wc een hangtoilet met fontein. Sfeer gemoedelijk. Verkoper had al wat berekeningen gemaakt. Totdat ik zei dat ik het hangtoilet al ergens anders had gekocht voor een prijs die ik niet kon laten lopen. Werd de sfeer ineens 15 graden kouder. Hij was echt op zijn teentjes getrapt. Als je jezelf zo laat kennen ben je dan een goede verkoper? Dus hier gaan we niet mee verder! Vervolg: de verkoper heeft nog gebeld, met excuses dat wij dat zo ervaren hebben. Moet zeggen dat bevalt me wel. Niet dat ik daar de badkamer bestel, we hebben inmiddels ergens anders besteld.
Ik had een onderdeel van een Grohe inbouwreservoir nodig. Omdat ik dit reservoir en de rest van de badkamer bij hun gekocht heb ben ik naar de balie geweest om dit onderdeel te bestellen. De dame achter de balie heeft gezocht maar kon het niet vinden in de computer. Het reservoir is ouder dan 10 jaar en dan zal het onderdeel wel niet meer te leveren zijn, kreeg ik als antwoord. Advies: koop maar een nieuw reservoir... Toch maar even zelf gemaild naar Grohe Nederland. Resultaat: is gewoon te bestellen voor een paar tientjes. Dit laatste natuurlijk niet bij RBH. Kom ik in de toekomst ook niet meer voor andere zaken.
Het is helaas een teleurstellend service. Heb een aantal pakken tegels gekocht en ik heb 1 pak ongeopend over en ze willen niet terugnemen. En als om betalen gaat willen zo snel mogelijk in orde maken. Ze vertellen dat het niet deel uitmaakt van voorraad. En ze hebben jaren in hun collectie. Ik raad jullie om geen zaken met ze te doen.
Super vriendelijke mensen. Het lossen gaat er ook erg snel. Het beste is om er met de vrachtwagen achteruit binnen te rijden. Maar een top adres.
In samenwerking met RBH en Arte Ferro hebben we onze badkamer laten renoveren. Conrad van RBH heeft ons deskundig en zeer meedenkend geholpen met de indeling en meubels voor de badkamer. John en Georgios zijn zeer kundige vakmensen en harde werkers wat heeft geresulteerd in een prachtig resultaat van onze nieuwe badkamer. We zijn blij dat we de opdracht aan RBH en Arte Ferro hebben uitbesteed. Bedankt voor de goede service en het prachtige resultaat! Mark en Reanne.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid