facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rb Racing Store

Info

Deze spectaculaire winkel is een beleving op zich met o.a. de grootste collectie Red Bull Racing kleding, brillen en een F1 race simulator,

Geschiedenis


Hier verkopen we unieke Red Bull zonnebrillen, skibrillen en de Red Bull Racing Teamline kleding en Red Bull Racing Merchandise !



"The Racing Store is de Formule 1 winkel voor de echte raceliefhebber. Kleding en merchandise van Max Verstappen, Red Bull Racing, Mercedes AMG, Ferrari, McLaren, lffa Romeo, Aston Martin of Alphatauri. Ook BMW & Porsche vind u in ons assortiment."
Adres: Korte Lijnbaan 1 B, 3012EC Rotterdam
Telefoonnummer: 0174528038
Stad: Rotterdam
Route: Korte Lijnbaan 1 B
Postcode: 3012EC


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 11:00 - 17:30
Woensdag: 11:00 - 17:30
Donderdag: 11:00 - 17:30
Vrijdag: 11:00 - 17:30
Zaterdag: 11:00 - 17:30
Zondag: 12:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: The Racing Store review, Red Bull Racing, Red Bull Racing shop, Red Bull Shop Nederland, Red Bull Teamline 2022, Red Bull Racing shop Max Verstappen, Red Bull vest, Formule 1 spullen kopen
Recensies
Onlangs een broek besteld. Ik kreeg helaas het verkeerde product binnen. Ik heb de winkel opgebeld en sprak een vriendelijke medewerker. Een half uurtje erna was er een oplossing aangeboden. Erg fijn :
Vooraf het bezoek aan de winkel telefonisch contact gehad of bepaalde producten op voorraad waren. Ik werd netjes te woord gestaan, en kreeg de tip dat je het beste in de Stadsgarage Schouwburgplein 1 kan parkeren. Als je dan vooraf een parkeerkaart koopt ben je veel voordeliger uit. Op de site van racing store staat een handige link. In de winkel zijn we vriendelijk en vakkundig geholpen. We komen hier zeker terug.
Ik heb 1,5 week geleden iets kleins besteld en het is tot op de dag van vandaag niet binnen gekomen…. Al belt en ze zeiden dat het de volgende dag werd verstuurd en nogsteeds heb ik niks echt belachelijk.
Bespaar je de moeite en bestel ergens anders. Zodra er dingen niet goed gaan geeft het bedrijf niet thuis. Reageren amper op klachten, en je wordt nergens mee geholpen. Het bedrijf heeft bij mij 3 weken gedaan om een retourzending af te handelen, na veel contact vanuit mij. Vanuit het bedrijf kwam vrijwel geen hulp. Ik zou vooral een andere winkel opzoeken om iets te kopen.
Bestel niets bij dit bedrijf! Wat waardeloos zijn hun in het klantencontact. Komen afspraken niet na of doen alsof ze zich eraan houden. Mij niet meer gezien bij deze winkel.
Altijd leuk winkelen, aardig en leuk personeel, vriendelijk en heel behulpzaam
Je bent niet eens 1 sec in de winkel en ze hijgen in je nek met kan ik u helpen? Dit is super irritant! Wacht even tot men een rondje heeft gelopen ofzo man! Ze blijven je ook constant aanstaren alsof je wat gaat stelen! Hele rare openingstijden ook, helemaal geen koopavond op vrijdag. Beetje jammer dit. Ipv van een Racing Store kan dit beter een Max Verstappen store genoemd worden!
Hele slechte ervaring met het online bestellen. Een kortingscode welke 2 weken oud was kon niet meer worden gebruikt omdat ze om waren naar een nieuw systeem. Na gebeld te hebben bleek ik dus gewoon pech te hebben er was niks aan te doen. Ook 3 jassen besteld. Dit duurde al 3 dagen voor het werd verzonden, daarnaast was de zending niet compleet dus ook daar weer achteraan moeten bellen. Wat wel binnen kwam was niet netjes verpakt. Los in de doos gevrommeld en zonder pakbon. Na eenmaal alles binnen te hebben gehad heb ik een jas retour gedaan. Dit ging ook niet zoals gepland want "er was iets mis gegaan". Meerdere mails gestuurd en gebeld en eindelijk mijn geld terug gehad. Verder bleef het personeel wel altijd vriendelijk. Dat is weer een pluspunt.
Heb vrijdag een bestelling geplaatst en betaald. De keuze voor racing store was dat het artikel vandaag zal worden geleverd. Geen bevestigingsmail gehad en telefonisch onbereikbaar en per mail wordt niet gereageerd.Helaas wel gewoon betaald. Het enige wat ik kan doen is morgen zelf naar de winkel gaan. Vind het tamelijk slordig dat je geeneens een bevestiging krijgt, zeker omdat ik het bedrag al heb overgemaakt! Zal mijn bevindingen morgen melden als ik naar de winkel ben geweest.
Zeer tevreden. Ik had een bestelling geplaatst van de kampioen shirts van Red bull en de gewone polo, deze worden pas in januari verstuurd omdat ze dan pas aankomen. Had even gevraagd of de polo eventueel al eerder verstuurd kan worden en dit was geen enkel probleem. Ook e-mails ontvangen over de bestelling en snel antwoord op alles! Zeer tevreden over de service
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Rb Racing Store met het openbaar vervoer


Rotterdam, Weena 190 meter
38
Rotterdam, Stadhuis 210 meter
12
21
23
24
D
E
Rotterdam, Weena 210 meter
12
125
21
23
24
4
7
8
Rotterdam, Weena 230 meter
38
Rotterdam, Weena 230 meter
12
21
23
24
7
8

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Rb Racing Store.

Rotterdam kledingdistributeur

openingstijden, locatie, vervoer. Korte Lijnbaan 1 B kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Rb Racing Store adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Rb Racing Store. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Rb Racing Store delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marti's Gardrobe and Style   in Rotterdam Marti's Gardrobe and Style in Rotterdam 4 km Schrijf normaal nooit reviews maar ik ben nog nooit zo vies bespeeld in een winkel. M...
Fame Fashion Fame Fashion 5 km Melodious Fashion B.V. is van oorsprong een familie bedrijf die in 2008 van start is ...
Fame Fashion Fame Fashion 5 km Welcome on Fame Fashion original fanpage!
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid