facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RB Producties

RB Producties

Info

RB Producties wil een onvergetelijke interactie tussen mensen creëren, door het creatief, muzikaal, professioneel en met passie “ontsaaien” van bedrijfsfeesten, teambuildingsactiviteiten, personeelsfeesten en andere evenementen.

Geschiedenis

RB Producties theater en events
Deskundig in Ontsaaien

Ontsaaien

0.1 het ontdoen van saaiheid, dus boeiend, geanimeerd en vermakelijk

RB Producties wil een onvergetelijke interactie tussen mensen creëren, door het creatief, muzikaal, professioneel en met passie “ontsaaien” van bedrijfsfeesten, teambuildingsactiviteiten, personeelsfeesten en andere evenementen.



"Sinds 2012 levert RB-Producties creatieve spelconcepten en theateracts aan het bedrijfsleven. Samen met een team van jonge, creatieve mensen doet zij er alles aan om ieder evenement te ‘ontsaaien’.Het is voor RB-Producties iedere keer weer een uitdaging om van ieder feest een onvergetelijk succes te maken. Juist dat maakt hun werk zo leuk!Omdat RB-Producties een klein bedrijf is, zijn de communicatielijnen kort en helder en is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht in het traject. Goed luisterend naar jouw wensen en gebruik makend van hun ervaring, maken zij voor elk evenement een creatief en passend voorstel. Inmiddels is het aanbod heel divers: van groepsactiviteiten tot cabaret op maat, zandtekenen, spelshows en straattheateracts."
Adres: Guldenweg 17B, 7051 HT Varsseveld
Telefoonnummer: 0620779155
Stad: Varsseveld
Route: Guldenweg 17B
Postcode: 7051 HT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Air illustraties Air illustraties 2 km Muurschilderingen, portretten en illustraties
Recensies
Robin verzorgde al 2 keer een activiteit voor Korreltje Zand, de Pv van de Netterden groep, de eerste was escape eiland op de Loosdrechtse plassen , met daarna een super gezellige avond. de 2e was een online top 2000 quiz online vanwege de corona. weer super geregeld. de 3e activiteit staat ook alweer gepland. wij zijn super blij met Rbproducties. wij hebben geen zorgen over het slagen van onze personeels feestjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid