facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rawsome

Rawsome

Info

Rawsome is een food café waar rawfood centraal staat.

Geschiedenis

Rawsome food café: de producten worden niet meer verhit dan 42 graden om de voedingsstoffen te behouden. Er wordt gewerkt met biologische producten die zoveel mogelijk lokaal ingekocht worden. Er zijn diverse zoete en hartige lekkernijen te verkrijgen naast de smoothies en sappen. De kaart wisselt regelmatig.

Adres: Brouwersplein 7, 6811 BL Arnhem
Telefoonnummer: 0267851996
Stad: Arnhem
Route: Brouwersplein 7
Postcode: 6811 BL


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 12:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Sushibar Arnhem The Sushibar Arnhem 608 meter Sushi was wederom geweldig. Fantastische presentatie, toch de smaak maakte het perfec...
Eetwinkel Stroom Eetwinkel Stroom 688 meter STROOM, daar krijg je energie van! Wij serveren wisselende salades, soepen, wraps en ...
Rose's Beach Arnhem Rose's Beach Arnhem 783 meter Hele gezellige nieuwe foodhall. Voor ieder wat lekkers! Zoals een deluxe toetje van d...
Recensies
Leuke plek om wat te eten en te drinken, erg fijne sfeer en genoeg keus uit lekkere en gezonde dingen. Het personeel is ook erg vriendelijk. :
Lekker gegeten, en super gezond. Ik kan deze plek aan iedereen aanraden!
Goede diervriendelijke service en ontzettend lekker eten voor best goede prijzen! Een echte aanrader.
We hadden gekozen voor een ‘high tea’ met vijf personen. Niet gelet op de prijs en dat hadden we wel moeten doen, het was namelijk 25 euro per persoon. Vrij prijzig als je het mij vraagt. De hapjes vielen erg tegen, dit omdat het zware kost was en er dus geen lichte en/of verse hapjes op het plateau werden geserveerd. Na een aantal happen heb je wel genoeg van deze hartige en zoete bommen. Zonde zonde. De sfeer in het restaurant was wel goed.
Ik had last minute een taart nodig voor mijn verjaardag, maar was te laat om nog te bestellen. Gelukkig werd ik heel vriendelijk geholpen en kon ik toch met taart naar huis en iedereen vond ze erg lekker. Ook is dit trouwens een heerlijke plek om een koffie of smoothie te drinken of te lunchen.
Heel aangenaam sfeer, heb als niet-vegan van de taart toch echt kunnen genieten. En de vegan warme chocolademelk was heerlijk! Wel een beetje heet, het duurt langer totdat het afkoelt tot drinkbaar temperatuur. Maar ik kom zeker graag weer!
Onlangs hebben we hier voor het eerst gegeten en dat was meteen onze eerste kennismaking met rawfood. We aten een proeverij van allerlei zoete en hartige hapjes, die stuk voor stuk heerlijk waren. Het kokoswater, rechtstreeks uit de kokosnoot, was één van de lekkerste die ik ooit heb gedronken. Verder heeft het restaurantje een prettige sfeer en leuke bediening. Hier gaan we dus terugkomen.
Aanwinst voor Arnhem! De producten van Rawsome zijn echt een sensatie. Daarnaast ben ik ook heel erg te spreken over de service. Een tijd geleden was een drankje niet goed op smaak en die werd zonder problemen opnieuw gemaakt. Top!
Heerlijk vegan eten voor een schappelijke prijs! Je betaalt hier een normale hoeveelheid voor een goeie maaltijd en het ziet er ook zeer goed uit. Ik ga hier zeker vaker heen!
Rawsome is een aanwinst voor Arnhem! Dit hippe food café is een fijn plekje om te lunchen in de binnenstad. Eigenaresse Sharon maakt met liefde en passie de lekkerste sappen, salades en taarten voor je klaar. Kortom: een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid