facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Raw Dee Photography

Raw Dee Photography

Info

Raw Dee Photography is me, Ruud de Jong. I am a photographer, a writer and an artist, but I’m actually all three at the same time. There is no division here.

Adres: Wichard van Pontlaan 225, 6824gj, 6824 GJ Arnhem
Telefoonnummer: 0681093282
Stad: Arnhem
Route: Wichard van Pontlaan 225, 6824gj
Postcode: 6824 GJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Shaped by the sea Shaped by the sea 542 meter The page for the new photo book project by Theo Bosboom Shaped by the sea about the A...
Studio Marly Studio Marly 4 km Studio Marly on- en offlinevormgeving www.studiomarly.nl
House of Designs House of Designs 7 km Coming soon
Recensies
Wat was het een geweldige boiudoir shoot! Behoorlijk wat zenuwen vooraf maar werd op mijn gemak gesteld en heel erg geholpen met de poses. Als weer iets te gespannen was werd ik weer geholpen om te ontspannen. De foto's waren echt prachtig! Voor een geweldige prijs en met een halve week had ik ze in de mail! Zeker voor herhaling vatbaar.
Hele lieve en zorgzame vrouw! Laat je erg op je gemak voelen. Goede en snelle service. Mijn complimenten, ik kom zeker nog een keer terug. Aanrader!
Afgelopen zaterdag heeft mijn zoontje met de hond een photoshoot gehad. Ik heb dit als enorm leuk en positief ervaren. Ondanks dat de hond vaak niet luisteren wilde, werd het diertje met respect behandeld en mijn zoontje kreeg de juiste aanwijzingen. De fotograve wist precies waar ze het over had. De foto's kwamen een paar dagen later en voldeden geheel aan mijn wensen. Zelf mijn verzoeken die ik deed tijdens het doorkijken van de sessie waren allemaal meegenomen. Geweldig, niets te klagen!!!
Vandaag en afgelopen zaterdag twee verschillende shoots gehad. De eerste samen met mijn zusje, ze wist ons goed te poseren en aan het lachen te maken. Na de shoot zijn we met haar collega de fotos gaan bekijken. Dankzij deze dag wist ik al een beetje wie Elly is en hoe ze werkt. Dit maakte voor mij de tweede shoot nog leuker. Ik voelde me helemaal op mijn gemak, kon samen met haar lachen en ik kan echt niet wachten op de foto's. Ik zou Elly zo aanraden! Top ervaring
Had sterk de indruk dat de geadviseerde poses een soort lopende band standaard procedures voor haar waren. Miste inleving , passie ,creativiteid plus oog voor detail bij de fotoograaf. Uiteindelijk zijn er maar weinig fotoos gelukt , en dat had zeker beter gekunt. Wij waren terleurgesteld en vonden dit erg jammer.
Superleuke ervaring, zelfs veel beter dan verwacht in een studio!!! Waren met een groep meiden op de foto ter ere van ons 20-jarige vriendschap en we hebben zoveel lol gehad. Elly was zowel professioneel labels uit witte shirts knippen - want zichtbaar als een gangmaker. Allemaal wat zenuwachtig van tevoren, maar dat verdween al snel. Foto's zijn echt heel erg leuk geworden diverse poses, op een trapje en stoel, een touw, met confetti etc.. En dat in toch relatief korte tijd. Was het geld zeker waard!!!
Nette klantvriendelijke foto studio. Hier onze zwangerschaps "shoot" laten doen. Fotograaf was er behulpzaam en kwam met creatieve ideeën voor stijlvolle, originele en mooie foto's. Ze had zelf ook veel extra attributen die konden worden gebruikt om de foto's leuker/origineler te maken. Professionele ruimte met diverse belichtingsmogelijkheden. Daarnaast ook de mogelijkheid om foto's te laten nabewerken en op diverse materialen te laten afdrukken.
Elly de fotografe is zo onwijs leuk! Ik vond het best spannend en wist niet precies wat ik ervan moest verwachten, maar had toch ook wel weer een beeld in mijn hoofd. Ze heeft me echt gerust weten te stellen en hielp me zo fijn door de shoot heen. Ze weet wat mooi is, wat mooi bij elkaar staat, hoe ze me neer moet zetten en hoe je het beste resultaat krijgt. Ik vond het echt een leuke ochtend en ben zeer verrast en raad het iedereen aan. Studio was tevens lekker schoon en hygiënisch en haar collega die de foto’s met je na gaat bekijken is ook heel erg leuk en meedenkend. Top! Ik kom hier zeker weer :
Wat een leuke ervaring! Vanmiddag hebben we een shoot gehad. Met een dochter van 3,5 altijd even aftasten hoe dat verloopt. De fotograaf was heel lief en leuk voor haar. Ook voor ons erg leuk en ontspannen. De ontspannen sfeer resulteerde in zeer geslaagde foto’s! Leuke ideeën en verschillende soorten licht zorgden voor een wisselend pakket aan foto’s. We komen zeker terug bedankt!
Vandaag een shoot cadeau gegeven aan onze dochter met haar lieve kat Isa. Elly is geduldig zeker met een dier als een poes die toch redelijk eigenwijs zijn en angstig zo net uit de auto. We komen zeker nog een keer terug met het hele gezin.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid