facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RAW Catering

RAW Catering

Info

Een combinatie van goed eten én flexibiliteit. RAW Catering brengt vraag en aanbod dichter bij elkaar!



"Raw Catering is dé allround cateraar in Zeeland. Wij bieden zowel event-catering, aan huis catering, bestel en bezorg service, onze eigen foodtruck en vergadermogelijkheden. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op."
Adres: 4461 Goes
Telefoonnummer: +31627625641
moc.liamg@wargniretac
Stad: Goes
Postcode: 4461


Recensies
Niet te bereiken. Telefoon gaat tig keer over maar geen antwoord. Wilt blijkbaar geen bestellingen aannemen via de telefoon ? Voorheen draaide deze zaak zo goed, telefonisch bestellen was geen probleem, er was altijd een team werkende, klantenservice was goed. En nu ? Ik wil hier nu geen eens meer bestellen, want als je al geen tijd/personeel hebt om je zaak te draaien en elke mogelijke klant te woord te kunnen staan, hou ik men hart vast voor het eten. De naam is niet aangepast van raw catering naar WoW foods.. daar is immers het 06 nummer van. Het lijkt erop dat deze jonge ondernemer het in zijn uppie doet. Dus even opgeteld : een 06 prive nummer gekoppeld aan WoW foods.. niet aan raw catering. - een nummer waar niet word opgenomen voor het kunnen opnemen van bestellingen. - een niet kloppende bedrijfsnaam, want open je de site kom je dus op WoW foods. - 0,0 klantenservice. Samenvattend is het beschamend te noemen dat deze tent nog bestaat via google maps, want de betreffende ondernemer heeft 0,0 moeite gedaan om mensen in te lichten of de bedrijfsnaam aan te passen. Hoop dat je goed kan koken chef... Want blijkbaar is dat echt het ENIGSTE wat overblijft. Succes met je ballentent.
Vanavond voor het eerst hier eten besteld. Om 19:00 uur besteld, en het zou er 19:45 uur zijn. Netjes op de gewenste tijd bezorgd. Het vlees is zo mals, dat het van het bot afvalt, heerlijk gegeten en prijskwaliteitverhouding is prima. Helemaal tevreden en we bestellen hier snel weer!
-Bezorgtijden naar waarheid aangegeven. -Burgertje vergeten, toch 20 min later burger nageleverd. -Friet tot perfectie gebakken. -Niet gierig met porties/saus. -Geen onredelijke prijzen. Vrouwt lief vond de pokebowl iets te zout, maar dat was niet genoeg om een hele ster af te trekken. Ga zo door guys! 5/5 would eat again!
Hoge kwaliteit voor een normale prijs. Mijn favoriet: de spareribs....vlees valt bijna van het bot. Perfect bereid.
Een heel erg lekkere afhaal maaltijd gegeten. Vriendelijk personeel en op tijd gebracht en nog lekker warm.
Vandaag echt ontzettend lekker gegeten. De spare ribs ziin botermals en de friet perfect. Echt een aanrader
Lekker eten, precies op tijd bezorgd, helemaal top. De poke bowls zijn erg lekker, aanrader!
Super lekkere broodjes, vooral die met pulled pork en ei en bacon, echt aanraders
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid