facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Raw Boxing

Raw Boxing

Info

Raw Boxing

Geschiedenis

Raw Boxing is een boksvereniging die onder deskundig toezicht bokslessen verzorgt voor iedereen.


Boksen is een samenspel van techniek, snelheid, kracht, conditie en lenigheid voor beginners en gevorderden. Voor de beginner of recreant is het vooral een manier van bewegen en trainen waarbij niet het “gevecht” centraal staat, maar waar je leert de stoot- en verdedigingstechnieken op een speelse manier te combineren. Om te kunnen boksen hoef je geen krachtpatser te zijn. Iedereen van jong tot oud (dit geldt ook voor vrouwen) kan leren boksen. De training is een vorm van totaal boksen, en dit maakt het tot een veelzijdige training. Zo kan je als gevorderde bokser net zo lekker trainen als een beginner of recreant tijdens dezelfde training.


Mocht je interesse hebben in de bokssport dan is het mogelijk om eens een training mee te doen. Dit kost je niets en je bent een ervaring rijker. Je bent van harte welkom op maandag en/of vrijdagavond van 19.30 t/m 20.30 uur of donderdagavond van 19.00 t/m 20.00 uur locatie Gymzaal Pax 1 Hammarskjoldstraat 240 in Hoofddorp voor een training. Neem sportkleding en schone sportschoenen mee. Je kunt bij de sportschool een stel handschoenen lenen voor de eerste training.


De trainingen worden gegeven door Rawinder Klijnman. Hieronder staat een stukje geschreven door Rawinder:

Ik ben Rawinder Klijnman en ben op mijn 12e begonnen met Kickboksen bij Vos-Gym Amsterdam.
Ik was als kleine jongen al gefascineerd van het reguliere Boksen en ben dat vanaf mijn 16e erbij gaan doen. Tot op de dag van vandaag beoefen ik beide sporten nog steeds met heel veel passie en plezier.
Ik heb tijdens mijn (wedstrijd)carrière het grote geluk gehad dat ik met en onder de grootste trainers en Boksers/ Kickboksers van Nederland heb gewerkt en nog steeds werk. Ik ontwikkelde in de loop der jaren een geheel eigen visie op het geven van trainingen en het begeleiden van Boksers/ Kickboksers. Na mijn opleiding tot Kickbokstrainer in 1998 ben ik groepslessen en personal Kickboks- en Bokstrainingen gaan geven.
Vanuit deze ervaring ben ik ook de fitness wereld ingerold en ben ik personal trainer van verschillende recreatieve-, prof- en semi prof sporters.
Nu gebruik ik al mijn kennis en ervaring als topsporter en vertaal dat naar een unieke manier van trainen; het is de speelse combinatie van Boksen en Kickboksen en in- en outdoor CrossFitness dat mensen zo enthousiast maakt.
Ik informeer, motiveer, begeleid, train en coach persoonlijk en in groepsverband mensen om hun lichamelijke conditie en gesteldheid naar een hoger plan te brengen. Voorbij hun doelstelling en verder dan ze zelf voor mogelijk hadden gehouden.
Als je echt verandering wilt dan kan dat. En ik zorg voor de discipline.
Trainen bij Rawinder (Raw Boxing) is voor iedereen, van jong tot oud, van beginnende sporter, tot ervaren atleet vanuit elke tak van sport.


Opleidingen :
Kickbokstrainer – NKBB-A
Sport & Bewegen – MBO-Niveau 3
Sportpsychologie – NTI
Fitnessbegeleider – Expertisecentrum Sport en Gezondheid – HvA
Personal trainer – Expertisecentrum Sport en Gezondheid – HvA
Gewichtheftrainer – Sportquest Amsterdam
Kettlebell trainer – Aalo
Basis Eerstehulpverlener – Medic First Aid ®


Specialisaties :
Kickboksen / Boksen / Savate
Interval- en circuit training
Kracht- en conditie training
Functionele training (o.a. WAC – Weightlifting Aerobic Circuit en Kettlebell)
Reguliere Fitness begeleiding
Persoonlijke begeleiding
Groepslessen

Adres: Gymzaal Pax 1 Hammarskjoldstraat 240, 2138 VN Hoofddorp
Telefoonnummer: 0620572348
Stad: Hoofddorp
Route: Gymzaal Pax 1 Hammarskjoldstraat 240
Postcode: 2138 VN


Openingstijden

Maandag: 19:30 - 20:45
Dinsdag: 19:30 - 20:30
Woensdag: 16:00 - 17:00
Donderdag: 19:00 - 20:00
Vrijdag: 19:30 - 20:45


op zoek naar gerelateerd: Bokslessen Hoofddorp, Bokstherapie Hoofddorp, Worstelen Hoofddorp, Sport Hoofddorp, Kickboksen jeugd Hoofddorp, Karate Hoofddorp, Rawinder, Gym Hoofddorp lesrooster
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportschool SWK - Volwassen Wing Chun & Kids Kung Fu Sportschool SWK - Volwassen Wing Chun & Kids... 1 km SWK Wing Chun kung fu SWK Stichting Wang Kiu Is een zeer effectieve leerzame sport di...
ABC Kops Hoofddorp ABC Kops Hoofddorp 2 km leuke meesters voor de kinderen!
Open dojo Haarlemmermeer Open dojo Haarlemmermeer 2 km Vertaald door Google Geweldige iaido-coach voor zwaardvechten en als je ooit in een p...
Dojo Saikoro Dojo Saikoro 2 km Saikoro is een zeer betrokken groep met mensen die Karate en Jiu-jitsu op een fijne m...
Recensies
Fijne informele boksschool. Altijd een goede sfeer en keihard trainen!!
Bokslessen voor ieder niveau. Intiem, laagdrempelig en intensief.
Hele goeie intensieve boks en kickbokslessen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid