facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ravissant

Ravissant

Info

Ravissant is een coaching- en trainingsbureau dat zich kenmerkt door haar werkwijze. Deze is sprankelend, veelzijdig en inspirerend!
Zie www.ravissant.nl

Geschiedenis

Ravissant is opgericht door Bjørna Rekers, een gedreven, enthousiaste consultant en een inspirerende en empatisch coach.

"Mensen, relaties, in harmonie samenwerken, ontwikkeling, opleiding en arbeid zijn begrippen die als een rode draad door mijn leven lopen. Ik ben meerdere jaren werkzaam geweest als manager en later als personeels- en opleidingsfunctionaris. In organisaties die in veranderprocessen verwikkeld waren heb ik mij onder andere toegelegd op het begeleiden van mensen in loopbaantrajecten en coachen. De persoonlijke bewustwording die in gang gezet wordt tijdens zo'n traject en de dynamiek die daarmee gepaard kan gaan blijven mij onophoudelijk boeien en inspireren.

Het begeleiden van een opleidingsprogramma of het zoeken naar een passende cursus of opleiding om mensen beter toe te rusten voor hun werk is eveneens een passie van mij.

In het werk dat ik nu doe lijken alle puzzelstukjes op de plaats te vallen. Alle opgedane levenslessen en werkervaring kan ik inzetten om vanuit mijn authentieke kracht met mensen te werken. Vragen die mij voortdurend bezighouden in zo'n proces zijn; Hoe authentiek is iemand, wat beweegt iemand en hoe vindt iemand harmonie en bezieling in zijn of haar werk?

Veel energie komt uit diverse stromingen. Zo zijn er Oosterse wijsheden en Westerse filosofiëen maar ook Noorse mythen en Zuidamerikaanse overleveringen. Ik sta open voor al deze stromingen. Want zoals ieder mens uniek is, zo is ook ieder traject uniek. Graag maak ik gebruik van alle wijsheden uit allerlei stromingen om in het persoonlijke bewustwordingsproces de aandacht te kunnen geven die op dat moment nodig is".

"Klein van stuk, groot van begrip"

Bjørna Rekers



"Ravissant is het coachings/trainingsbureau van Bjørna Rekers. Het kernwoord van Ravissant is Persoonlijke ontwikkeling. Bjørna doet dit door middel van 1 op 1 coaching, workshops en coaching in kleine en grote groepen. ‘De wereld een stukje mooier maken’ is de innerlijke aandrijving van Bjørna. Daarbij heeft ze de wens om ‘het verschil’ te maken voor mensen. Om het verschil te kunnen maken is het belangrijk om het potentieel het vermogen dat mensen bezitten wakker te schudden. Veel mensen zijn zich niet bewust van hun potentieel en om dat naar boven te halen helpt het enorm als een deskundig iemand je daarbij helpt. Wil je een intake gesprek, informatie of heb je vragen. Bel 06-16928961."
Adres: Ekersdijk 301, 7534 PX Enschede
Telefoonnummer: 06-16928961
Stad: Enschede
Route: Ekersdijk 301
Postcode: 7534 PX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Zowel voor groepen als individuele coaching een persoon die jou kan bereiken en je dan ook op een natuurlijke wijze aan het werk zet bewust en onbewust. Zeer veelzijdig. Op de persoon afgestemd. Het blijft een feest om met hulp van bjørna aan jezelf te werken. In januari een hartstocht training ervaren. Dit gun je iedereen. Wat een mooie mensen. Wat een ervaring. Ben je toe JOU leven weer in handen te krijgen het wie ben ik nou eigenlijk gevoel dan zou ik het niet overwegen maar Doen! Nog dagelijks dankbaar voor de ervaring.
Onlangs de training “Hartstocht” gevolgd. 4 dagen op ontdekkingsreis in en naar jezelf. Een echte aanrader om weer bij jezelf te komen en inzicht in jezelf te krijgen. Na 2 dagen werd er door verschillende mensen tegen me gezegd: wat kijk je anders uit je ogen, zo relaxed. En dat klopte, het heeft me rust gebracht, inzicht en openheid. Naar mezelf en naar anderen, met als resultaat dat mijn relatie nog beter is en een andere baan waar ik happy mee ben. Dit alles door de training van Bjørna. Nog steeds dankbaar dat ik deze heb mogen volgen en ik kan alleen zeggen: heb je de mogelijkheid om deze training te volgen, doen!
Begin dit jaar de training "hartstocht" gevolgd onder leiding van Bjorna in een hele leuke groep met diverse persoonlijkheden. Het was voor mij een zeer prettige ervaring waarbij je in 4 dagen echt tot de kern komt in een veilige omgeving. Absoluut een aanrader!
Bjorna is inspirerend, integer en stelt zich toegankelijk op. Dit tezamen met een flinke dosis kennis en ervaring, maakt haar tot een professional die je in korte tijd tot veel nieuwe en interessante inzichten laat komen.
Bjorna Rekers is iemand die je écht aan het denken zet. Over wat je drijft als mens én als ondernemer. Bjorna is voor ons daarom in meerdere opzichten een 'eye-opener' geweest. Wij kunnen Ravissant daarom voor iedere organisatie, klein of groot, zeker aanbevelen!
Bjørna weet oordeelloos en fijn gevoelig door te dringen tot diepe lagen van het bewustzijn. Ik heb thema’s met haar besproken, waarvan ik niet dacht ze ooit te kunnen uitspreken. Ze is een bijzonder, hooggevoelig en hartverwarmend mens.
ondernemen met visie was voor mij en goeie training. heb er veel van geleerd, inzichten en hand vatten gekregen. ravisant maakte voor mij het verschil.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Ravissant.

Enschede adviesbureau

openingstijden, locatie, vervoer. Ekersdijk 301 enschede coach kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Ravissant adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Ravissant. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Ravissant delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Tennis Promotor De Tennis Promotor 195 meter Tennisorganisatie voor tennistrainingen, detachering, toernooien, evenementen en vere...
Freedomfocus Freedomfocus 221 meter Robin kijkt verder dan je bijvoorbeeld je hypotheek vraag. Hij heeft mij uitstekend g...
Coaching Mindbalance Coaching Mindbalance 706 meter Gespecialiseerd in stress en burnout klachten. Mindfulness in 5 stappen minder stres...
Solar Groep Twente BV Solar Groep Twente BV 1 km Op 19 november 2021 bezoek gehad van Solar Groep Twente, één van de drie uitgenodigde...
Eurorisk Eurorisk 1 km Eurorisk regelt voor ons de gehele pensioenvoorziening van ons personeel. Alles werkt...
SSE Groep SSE Groep 1 km Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gelijk contact met ons op! Onze werkne...
Minder druk Minder druk 2 km Davy de Wit. Tijdmaker bij minderdruk.nl
Fenny Nadorp Fenny Nadorp 2 km Entertainment and creative industry certified life coach Sustainable employability a...
Talent Netwerk Nederland Talent Netwerk Nederland 3 km Glasheldere vacatures zonder bla bla. Ontdek de baan die écht bij je past. Bij ons g...
AWA Outdoor AWA Outdoor 3 km Superleuke club waar je als beginner heel goed ontvangen wordt, maar ook als gevorder...
Auticomm. autisme & communicatie Auticomm. autisme & communicatie 3 km De Autisme Academie verzorgt landelijk trainingen & workshops over autisme & communic...
Leon Stevense Personal Training Leon Stevense Personal Training 3 km Welkom op de pagina van Leon Stevense Personal Training.
VlugWonen VlugWonen 3 km Net correct bedrijf, goed bereikbaar en zijn erg behulpzaam! Vlug Wonen, doet eer aan...
Marcam Marcam 4 km Marcam verdedigt niet alleen uw naam of merk maar voegt een waardevolle dimensie toe.
Bennink Coaching & Advies Bennink Coaching & Advies 4 km Coaching persoonlijke ontwikkeling Re-integratie werknemers Adviesfunctie voor werkg...
ELAN Arbeidsinterventie B.V. ELAN Arbeidsinterventie B.V. 4 km Goede begeleiding Vriendelijk en toegankelijk personeel.
BERT BERT 4 km Een mooi bedrijf met mooie klanten, waar de mensen het verachil maken
RuitAs Advies RuitAs Advies 4 km Heb hier een goed gesprek gehad voor 2e spoor traject. Ben na opdracht nog nooit teru...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid