facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rattery Rattonia

Rattery Rattonia

Info

Rattery Rattonia

Geschiedenis

Ik heb al 20 jaar ratten, maar ben eigenlijk pas met fokken begonnen in januari 2006. Toen mijn eerste nestje geboren moest worden, was dat heel spannend. Want er kan natuurlijk van alles gebeuren. Maar alles is goed gegaan, dus heb ik mijn wens om te fokken verder voortgezet.

Mijn Rattery is gewoon gezellig thuis. Op dit moment heeft de Rattery ongeveer 45 ratten, de nestjes niet mee gerekend. De mannen en vrouwen zijn allemaal gezond, en hun leeftijd is tussen de 6 weken en 2 jaar. De mannen en vrouwen hebben hun eigen kooien, die je best wel riant mag noemen, en gezellig in de huiselijke kring staan. Zodat ze vaak in de handen genomen kunnen worden, en ze ook wennen aan de normale huishoudelijke geluiden. Ook de katten zitten gezellig bij ons.

Adres: Boterzwin 1201, 1788 VV Julianadorp
Telefoonnummer: 0639847595
Stad: Julianadorp
Route: Boterzwin 1201
Postcode: 1788 VV


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid