facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ratstyleshop wheels & parts

Ratstyleshop wheels & parts

Info

www.ratstyleshop.nl voor custom stalen velgen, verbreed staal, poedercoat service, banden, velg restauratie, onderdelen, stickers en custom works.

Geschiedenis

Welkom bij ratstyleshop.nl!
In deze webshop kunt u onderdelen voor classic Volkswagen modellen vinden, zowel nieuwe als tweedehandse!

Het aanbod van de tweedehands onderdelen is in gedeelten terug te vinden op de website maar de meeste onderdelen staan in de nieuwe winkel in Venlo-Tegelen op de Mariastraat 1-a, een paar kilometer van Venlo-Centrum af.
Voor de nieuwe onderdelen voor de volgende auto's kunt u terecht bij Ratstyleshop Classic Parts, namelijk:
Golf Mk1, Golf Mk2, Bus T3, T2, T1, Kubel, oude Porsche modellen, en natuurlijk voor de Kever.

Mijn Duitse leverancier kan meer dan 3000 producten leveren en voor mij is het dus niet mogelijk om alles op mijn site te zetten, daarom indien u iets specifieks zoekt en het niet op de webshop terug kunt vinden, dan kunt u contact met mij opnemen via Email [email protected]. Ik zal meestal dezelfde dag een antwoord sturen.

Het volgende is nieuw! U kunt tegenwoordig in de webshop en in de winkel onder andere ook t-shirts, mutsen, miniaturen, gadgets en oude koffers voor op de dakdrager vinden! Wij hebben ook een klein aanbod aan lowrider fiets parts & lowboard skateboard.

Zoekt u een klein rubber voor de deurklink? Heeft u een lichtschakelaar voor de oude Golf1 nodig?
Dit is wat ik aanbied in mijn winkel in Venlo-Tegelen op De Mariastraat 1-a, de mogelijkheid om te kunnen vinden dat ene onderdeel tweedehands origineel dat vaak zo moeilijk te vinden is. Dat terwijl u tegelijkertijd en op dezelfde plek nieuwe onderdelen kunt kopen en bestellen, alles onder een klein dak dus zeker een bezoekje waard!

Vóór de winkel kunt u gratis parkeren en voor de verlaagde auto's: er zijn wel drempels, maar ze zijn wel rijdbaar.
Ratstyleshop Classic Parts is ook te vinden op Facebook! Volg ons voor de laatst toegevoegde producten op de Site of in de Winkel.

Bedankt alvast voor uw bezoek op mijn webshop en tot ziens in de nieuwe Winkel van RATSTYLESHOP in Tegelen op de Mariastraat 1-a, 5932 BR, Tegelen gemeente Venlo

Met vriendelijke groet,

Saverio
Eigenaar
Ratstyleshop
Classic
Parts



"Wij maken custom stalen velgen, steek maat aanpassingen op stalen velgen, velgen verbreden, reversen, et waarde verhogen of verlagen en nog meer.Wij hebben ook ons eigen poedercoating afdeling, klein onderdelen of motor frames, en uiteraard ook velgen kunnen wij Poedercoaten in elke gewenst kleur, wij produceren ook unieke custom kleuren Op basis van Candy of chroom poedercoating.Schade herstellen van lichtmetalen en aluminium velgen is bij ons ook mogelijk.Polijsten hoort ook bij de mogelijkheden.Voor info of vragen stuur ons een e-mail of een whatsapp bericht.0031/0/[email protected]"
Adres: Berghemweg 33a, 5975rj Sevenum
Telefoonnummer: 00310648274728
Stad: Sevenum
Route: Berghemweg 33a
Postcode: 5975rj


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 11:00


op zoek naar gerelateerd: Custom stalen velgen, Kever velgen verbreden, Verbreed staal, 5x112 verbreed staal, Reverse stalen velgen, 4x108 verbreed staal, Verbreed staal 4x130, Aluminium velgen verbreden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
H&S speed equipment vof H&S speed equipment vof 382 meter Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van Intercoolers - Radiateurs - oliekoe...
Recensies
Tevreden klant, 2 jaar geleden mooie 18inch staal laten maken door Saverio voor onder m’n bus. Gisteren een set kappen op laten zetten voor een nette afwerking. Top
Helaas heeft Saverio wel mijn geld, velgen en banden aangenomen maar komt de afspraken niet na en er wordt niets geleverd. Nu niet meer bereikbaar en reageert nergens meer op. Helaas is het nu zover dat ik aangifte heb gedaan bij politie en een deurwaarder ingeschakeld Ratsyleshop en/of 136SteelWheels vermijden! Aanvulling als aanvulling op jouw reaktie hieronder: De rechter heeft op 19 april jl. een duidelijke uitspraak gedaan jouw reaktie is NA de uitspraak van de rechter!. De uitspraak is dat jij, de door mij reeds betaalde factuur voor niet geleverde velgen, aan mij moet terug betalen en BINNEN 3 dagen de resterende spullen ,zoals de door mij geleverde banden en velgen, moet terugsturen. Dit is tot op heden nog niet gebeurt. Hoe noemt men iemand die spullen van een ander weigert terug te sturen in opdracht van een rechter?
Niks is voor deze man te gek. Top werk geleverd op mijn velgen voor de bmw! Zelfs nog gratis gemonteerd. Zeer tevreden over dit bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid