facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ratatouille-wormer

Ratatouille-wormer

Info

Opleidingsorkest Ratatouille uit Wormer. Muziek maken voor iedereen.



"Ratatouille l'Attraction : La recette de l'aventure. Ne rat-ez pas cette toute nouvelle expérience Ratatouille en 4D pleine de saveurs. Rémy et ses amis ont mis les petits plats dans les grands. Mais le Chef Skinner ne tarde pas à vous débusquer, et se lance à votre poursuite à travers le grand restaurant parisien « Chez Gusteau ». Parviendra-t-il à vous rat-traper ? Vous ne resterez pas sur votre faim avec cette succulente aventure de Ratatouille lancée en 2014. Bon appétit !"
Adres:
Stad: Wormer


Recensies
Wel vaak storingen. Vandaag ook we moesten uit de attractie maar we kregen een kaartje voor later op de dag. Maar al een paar keer in deze attractie geweest echt Disney. Het verhaal van ratatouille blijft leuk en op deze manier geweldig.Bezocht opWerkdagWachttijd30-60 minReservering aanbevolenNee
Met de tower of Terror de enige attractie die het Disney niveau heeft in het Walt Disney Studios park. Ook al zijn het schermen, is het een slim gebruik hiervan gezien het beoogde effect. De schermloze stukken zijn ook leuk en mooi aangekleed. Heel leuke beleving. Jammer dat veel effecten zelden of niet goed functioneren warmte bij de oven, water bij de fles champagne die open gaat... Heel goed singler rider wachtrij.
Een van de leukste attracties van het park, soms druk. Als je net voor de sluitingstijd van het park gaat of de single rider lane neemt valt dat ook wel mee. En als je dan toch in de rij staat is het ook niet erg, want de rij is heel leuk aangekleed, helemaal in de Franse stijl, het restaurant van Gusteau is er en hij Gusteau zelf beweegt, zie ook foto hieronder en natuurlijk de typische muziek van ratatouille. Brengt je al helemaal in de sfeer voordat je de attractie in gaat. Als je uit de rij komt ga je “in” Rémy of Emile zitten en doe je een 3D bril op. Alles is ook een stuk groter gemaakt omdat je een rat bent, super leuk gedaan. Het is daarnaast een 4d ervaring, je ruikt echt het eten, op een gegeven moment wordt de kurk van een champagne fles afgehaald en voel je echt de waterdruppels! Echt een Super attractie!!
Geweldig met 3d bril op zit je zelf in de film, echt heel erg leuk, om de avonturen te beleven van Remi de rat uit Ratatouille!!
Wat een prachtige attractie echt geweldig! Je word helemaal ondergedompeld in de wereld die Remy meemaakt in de film ratatouille!
Zeer leuke attractie! Jammer dat wij geen tafels konden reserveren.
Superleuke attractie! Je krijgt een 3D bril op en met karretjes die rustig ronddraaien is dit echt een hele leuke beleving. Een van de leukste attracties van Disney!
Voor mij in de top 5 van de beste attracties
Prachtige attractie waar je het verhaal van Ratatouille op een andere manier leert beleven! Echter is heel erg lang aanschuiven en zijn er ook vaak storingen waardoor wachtrijen van minimaal 2 uur op relatief kalmere dagen geen uitzondering zijn...
Het bleef altijd mooi en nu met het kerstmarktje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid