facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RataPlan Naaldwijk

RataPlan Naaldwijk

Info

Kringloopwinkelen op zijn leukst!

Geschiedenis

Kringloopwinkel Rataplan Naaldwijk is niet zomaar een kringloopwinkel van Rataplan. In tegenstelling tot veel kringloopwinkels is de winkel sinds 2013 in een nieuw pand gevestigd en bestaat uit 2 verdiepingen. Ruime parkeergelegenheid direct voor de winkel, met 40 eigen plaatsen.

In deze winkel met een oppervlakte van 1000m², vindt u alles dat een 2e leven verdient. Denkt u hierbij aan kleding, meubels, audioapparatuur, fietsen, speelgoed, huishoudelijke artikelen, curiosa en nog heel veel meer!

Elke dag worden er in deze winkel spullen ingeleverd of door Rataplan gratis opgehaald. Daardoor is geen enkele dag hetzelfde en vind je elke dag nieuwe artikelen.Steeds meer mensen weten de weg naar de winkel te vinden en zijn daar ontzettend blij mee (minder CO2 uitstoot).

Wij hebben als doel mensen met een arbeidshandicap of een grote afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. Daarnaast biedt Rataplan werkervarings- en stageplaatsen en bevordert zij hergebruik. Wij werken hiervoor samen met het SW-bedrijf Patijnenburg.

Adres: Gildestraat 91, 2671 BV Naaldwijk
Telefoonnummer: 088-8282782
Stad: Naaldwijk
Route: Gildestraat 91
Postcode: 2671 BV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kringloop Naaldwijk Naaldwijk, Kringloop Naaldwijk openingstijden, Openingstijden RataPlan Monster, Kringloop Westland, kringloopwinkel 's-gravenzande, Gildestraat 91 naaldwijk, Kringloop Poeldijk, Kringloopwinkel Maassluis
Recensies
Helaas slechte ervaringen in deze winkel. Zo wilde ik iets afrekenen en vervolgens werd me verteld dat de prijs die erop zat niet klopte, en dat het eigenlijk bijna 4x dat bedrag moest zijn. Heel raar en onprettig dat er op deze manier gehandeld wordt. Overigens vind ik dat ze voor gekregen goederen uberhaupt al veel te veel geld vragen. Jammer!
Vind het heerlijk om deze kringloop winkel te bezoeken en te struinen naar leuke /mooie dingen. De mensen die daar werken zijn heel aardig en behulpzaam. Ik heb er al heel veel leuke beeldjes en andere dingen kunnen kopen om er leuke huis decoraties van te maken tegen een goede prijs. Zeker in deze tijd van de Covid 19 kan ik op een creatieve manier mij zelf er goed mee vermaken. Groetjes, H. Mast
Onvriendelijk ondankbaar personeel bij de inname van spullen. Mijn spullen gaan voortaan naar grofvuil!
Leuke spulletjes maar niet altijd goedkoop
Gezellige kringloopwinkel, breed en divers aanbod met leuke verrassingen.
Vriendelijk groetende medewerkers en alle artikelen netjes en schoon uitgestald.
Netjes en schoon sommige dingen echt te duurv
Mooie zaak maar belachelijke duur. Zekers geen kringloop prijzenwaardig. 1,25 voor een dvd serieus. Alle prijzen staan vast terwijl er bij andere kringloop winkels nog over de prijs valt te onderhandelen is dat bij deze niet het geval .
Nette schone frisse winkel. Alles netjes en overzichtelijk op de diverse stellingen. Zeer vriendelijk personeel. Prima parkeer- plaatsen.
Nog niet eerder in deze rataplan geweest. Overzichtelijk veel licht. De gangpaden zijn bij een grotere drukte niet al te ruim. Groot assortiment met een variabel aanbod van spullen. Goed opgezet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid