facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RataPlan Maassluis

RataPlan Maassluis

Info

RataPlan Maassluis is een kringloopwinkel en biedt een ruim assortiment tweedehands spullen. De kringloopwinkel opent haar deuren eind maart 2019!

Adres: Industrieweg 30 - 48, 3144 CH Maassluis
Telefoonnummer: 0888282782
ln.nalpatar@ofni
Stad: Maassluis
Route: Industrieweg 30 - 48
Postcode: 3144 CH


Recensies
Sommige dingen zijn echt veel te duur, slaat helemaal nergens op. Ik weet dat er kosten zijn, maar dit is gewoon veel te veel geld wat er gevraagd wordt. Jammer. Dan maar weer naar Schiedam en Vlaardingen krijg je gelijk een kortingsbon als je spullen inleverd. Hier moet je maar kijken waar je ingeleverde spullen mort neerleggen na lang wachten, want ja dames achter de balie nergens te zien. drukdrukdruk blijkbaar. Jammer hoor kwam hier graag.....
Komt er heel vaak. Zijn vaak leuke dingen te halen. Kleding hang altijd keurig op kleur gesorteerd. Enige minpunt is dat bij elkaarhorend servies of spulletjes verspreid staan en sommige niet bruikbare prullaria
Mooie en overzichtelijk opgezette kringloopwinkel in Maassluis. Het is hier gezellig snuffelen naar leuke spulletjes. Ook kun je hier terecht voor koffie of thee met wat lekkers.
Super nette winkel Zeer vriendelijk personeel. Leuke prijsjes. Kom hier graag. Elke dag geopend
Zoals meerdere mensen al hebben gemeld: prijzen zijn te hoog. Dit is bij diverse winkels van RataPlan zo. Al dit soort kringloopwinkels worden naar mijn mening veel te commercieel. Vandaag zag ik een artikel wel voor een leuk bedrag geprijsd. Echter, bij de kassa zei men dat er een verkeerde sticker op zat. Iemand moest dat vast hebben verwisseld. Ik kreeg het artikel niet mee voor de prijs die erop stond. De prijs die ik zou moeten betalen was 7x zo hoog.
Grote kringloopwinkel met aardige personeel. Ruime keuze aan artikelen, netjes gesorteerd, verdeeld over twee verdiepingen. Alle artikelen zijn geprijsd, soms ook duidelijk geprijsd. Ruime parkeer gelegenheid voor de deur.
Vriendelijk personeel maar wat een prijzen! Zo langzamerhand is het echt niet leuk meer om naar de kringloopwinkel te gaan. Zeker niet als je een kleine beurs hebt. Er stond een vieze koekenpan waar 7,50€ voor gevraagd werd! Een eenvoudige tafel; 110€. Ik weet niet wie daar de prijzen bedenkt?! De Action is goedkoper! Schiet volkomen z'n doel voorbij op deze manier. Of is het doel om winst te maken?
Direct na de opening was er een ruime personele bezetting met een bijbehorend service niveau. Bij afgifte van overbodige spullen aan een twee persoons balie volgde altijd een beleefd "Dank u wel". Na de Lock down waren beide dames en de balie verdwenen. Een beetje zelf uitzoeken waar de spullen neer te zetten als er personeel ontbreekt. Dan ga ik voortaan liever naar de concurrent waar klantvriendelijkheid hoger in het vaandel staat.
Duur ...de kringloopwinkels in nederland worden steeds duurder...sommige dingen zijn net zo duur als nieuw in de winkel.....daar is een kringloopwinkel niet voor bedoeld....ze vergeten dat alles TWEEDEHANDS is
Leuke winkel, veel aanbod voor kleine prijsjes. Enige nadeel vind ik dat de kleding gesorteerd hangt op kleur in plaats van op maat. Op maat is veel efficiënter om te zoeken voor klanten. : Nu moet ik ieder rek doorkijken om iets te vinden, erg tijdrovend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid