facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RataPlan Hoofddorp

Info

Kringloopwinkelen op z’n leukst!

Adres: Graftermeerstraat 46, 2131 AC Hoofddorp
Stad: Hoofddorp
Route: Graftermeerstraat 46
Postcode: 2131 AC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nieuwe kringloopwinkel Hoofddorp, RataPlan ophalen, Meerwinkel Hoofddorp, Kringloop Hoofddorp Siriusdreef, RataPlan vestigingen, Kringloopwinkel Heemstede, Graftermeerstraat Hoofddorp, RataPlan webshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allerlei Tweedehands Allerlei Tweedehands 4 km Nette winkel met 2e hands spullen maar wel prijzig.
Recensies
Erg mooi, ruim opgezette winkel met diverse afdelingen. Brede gangpaden en goed overzichtelijk ingedeeld. Naast de hoofdingang kun je met de trap naar de eerste verdieping. Een lift is ook aanwezig voor minder validen. De prijzen zijn schappelijk en zeer voordelig. Een goede mix van tweedehands en zo goed als nieuwe artikelen en gebruiksvoorwerpen. Het assortiment wisselt per dag en wordt telkens aangevuld en vernieuwd door het vriendelijke personeel. Een aanrader voor mensen met een krappe portemonnee, die voor een laag budget toch iets moois willen vinden! De koffiecorner is aanwezig waar men momenteel helaas met QR een heerlijk, vers bakje koffie kan nuttigen met iets lekkers zoals een tosti of taartje. Chapeau voor de medewerkers die dit met een mooi, groot hart blijven doen!
Prachtige nieuwe kringloopwinkel. Mooie aanwinst voor Hoofddorp en omgeving. Het stoere pand laat zien dat kringloop goederen een goed onderkomen verdienen en dat ook de mensen die er winkelen een mooie nette winkel verdienen. Hier wordt ik blij van. De sortering is enorm en er is ook nog een verdieping. Ik denk dat er in de toekomst zo nog wel twee verdiepingen bij kunnen komen. Er is alleen een beperkende factor daarvoor, maar daarover later meer. Eerst nog even goed nieuws: - toiletten - restaurant met veel zitjes en een super mooi groot Italiaans espresso-monster en een vitrine met daarin heerlijk uitziende taartjes - een fietsen afdeling waar je ook je fiets kan laten repareren - bouw-afdeling - schilderijen en andere muur-versieringen en nog veel meer beneden Boven - meubels - lampen en - kleding! Heel veel! - en schoenen! Heel veel! Mooie spullen. Nette prijzen niet alles, maar belangrijk is kleding en dat is oke Nog minpuntjes? Tsja, da's voornamelijk de bovengenoemde beperking, en dat is parkeer-ruimte... Voor de deze Hudson-Bay kringloopwinkel zijn er aan de zijkant iets van 33 plekken en aan de voorkant 10 ofzo heb ik niet geteld. De mensen moeten in de hele omgeving gaan rond zoeken voor plekken. Maar ja. Zoals gezegd. Tis een mooie winkel. Per saldo zou ik, ondanks dat je misschien moet zoeken naar je parkeerplek, sowieso eens heen gaan.
Grote overzichtelijke kringloop. Kleding heeft goede prijzen. Alleen sommige artikelen zijn erg hoog geprijst, zoals een spaarpot van de action of een merkloos badmintonracket allebei geprijst als €6,50. Ik denk dat het geprijst is door iemand die niet van de prijzen van de artikelen weet. Verder is het leuk om bij de boeken rond te neuzen.
Goed en ruim. Alleen, tip voor de schilderijen, stapel ze even netjes naast elkaar op. Alles is beschadigd zo. Hoe alles qua lijstjes gepleurd is in de bakken, maakt de uitstraling er niet beter op.
Heerlijke nette winkel, vriendelijk personeel, mooie prijzen. Gratis koffie als spullen brengt. Helemaal top
Het is natuurlijk een winkel van komen en gaan maar, het komen word steeds oninteressanter. Veel rommel!
Altijd goed om iemand blij te maken met spullen die nog erg goed zijn.. Voor spullen thuis ophalen wel even een afspraak maken en een week wachten...
Rein Mulder goede oplossing voor allerlei leuke bruikbare spullen vaak kom je met wat unieks thuis, een aanrader er is koffie mensen vriendelijk en ik kom zomaar familie tegen en blij met aangekochte spullen wat wil je nog meer.
Nette en schone zaak. Helaas weinig gereedschap maar wel geslaagd qua Cd's en Dvd's. Ruime afdeling met kleding en boeken. Qua meubels wel veel stoelen en banken maar wat minder aan kasten. Leuke mensen en prima koffie.
Eigenlijk nog teveel die ene ster... Ze komen spullen ophalen, halen een deur uit de sponning voor meer ruimte, maar vertikken het om de deur terug te hangen. En dit bij een vrouw van 83. Wat denken jullie, die vrouw hangt de deur wel terug??
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar RataPlan Hoofddorp met het openbaar vervoer


Hoofddorp, Oranjestraat 410 meter
161
192
Hoofddorp, Oranjestraat 430 meter
161
Hoofddorp, De Meerstede 470 meter
161
192

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid