facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RataPlan Diemen

RataPlan Diemen

Info

Kringloopwinkelen op zijn leukst!

Geschiedenis

Kringloopwinkelen op zijn leukst!

Adres: Weesperstraat 140, 1112 AP Diemen
Telefoonnummer: 088-8282782
Stad: Diemen
Route: Weesperstraat 140
Postcode: 1112 AP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: RataPlan Amsterdam, RataPlan ophalen, RataPlan Amsterdam oost, RataPlan vestigingen, RataPlan webshop, RataPlan Diemen Facebook, RataPlan openingstijden, Kringloopwinkel Amsterdam
Recensies
Mooie ruime en goed gesorteerde winkel! Gratis parkeren, groot assortiment. Op de begane grond servies, boeken, cd's/dvd's, fotolijstjes, deco en een fietsenmaker. Op de eerste verdieping ook met lift bereikbaar veel kleding, lampen, speelgoed & spelletjes, meubels. Je kunt er ook wat eten en drinken. Goede prijzen, vriendelijk personeel.
Mooie winkel en leuke spullen, alleen parkeren is een ramp. Auto's staan vaak dicht op je geparkeerd en als je kinderen hebt is dat wel lastig. 1 ligt in de maxicosi en dan moet me deur helemaal open kunnen en me dochtertje van 7 zit in een speciale autostoel vanwege beperking.
Nette kringloopwinkel. Veel keuze. Redelijke prijzen. Er is ook een verdieping en daar is een vrij groot en leuk ingericht restaurant. Vandaag de aanbieding genomen: koffie met appelgebak voor 2,50 euro en gebracht door de aardige bedienende dame naar de tafel! Aanrader om hier eens heen te gaan.
Mijn favoriete kringloop, groot en netjes. Prijzen kunnen nog weleens verschillen, maar zijn redelijk. Groot aanbod en stroomt lekker door.
Heel veel keuze, veel verschillende producten in goede staat. Erg betaalbaar. Ook fijn dat ze zondags open zijn.
Fijne kringloopwinkel! Ik kom er bijna wekelijks. Ik vind wel dat de prijzen heel wisselend zijn, het lijkt wel alsof het echt ligt aan de persoon die het prijst en er geen algemene richtlijnen voor zijn. Assortiment is heel leuk! Ze werken altijd in thema's en de feestdagen komen terug in de winkel.
Leuk maar zij zijn voor kringloop begrippen duur
Helaas zijn bij alle kringloopwinkels in Nederland de prijzen erg hoog, er zijn zelfs die denken dat ze een soort antiquair zijn met zeer Exclusive items,Simpele Delfts blauwe bordjes die echt nauwelijks iets waard zijn, behalve de porseleinen fles en dan 5/6euro vragen dat is echt veel te veel, Jammer want het is afgelopen met leuke spulletjes vinden voor een fatsoenlijke prijs, alleen jullie kunnen je troosten het geld voor elke kringloopwinkel bijna in Nederland.
Personeel: Niet opvallend vriendelijk, MAAR ook niet onvriendelijk. Producten: Zo op het ook niet veel defecte of incomplete dingen gezien. Van buiten zag het pand er groot uit, maar van binnen viel het een beetje tegen. Presentatie: Wel wat rommelig en. Prijs: Best wel prijzig. Parkeerplaatsen: Weinig parkeerplaatsen Conclusie: Een niet bijzondere kringloop. onderscheid zich negatief door de hoge prijzen.
Afgelopen weekend heeft mijn zoon een fiets in deze winkel gekocht. Bij deze onze complimenten voor de fietsenmaker. Een zeer vriendelijke en kundige man. Hij heeft de fiets tiptop in orde afgeleverd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid