facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rataplan Delft

Rataplan Delft

Info

Kringloopwinkelen op zijn leukst!

Geschiedenis

Vanuit betrokkenheid bij maatschappelijke behoeften wil Stichting Rataplan een vernieuwende en ondernemende organisatie zijn die zoveel mogelijk kansen creëert voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en een duurzame bijdrage levert aan een schoner milieu door afvalscheiding, hergebruik en recycling.

Stichting Rataplan wil in de diepte (landelijk) en in de breedte (ontwikkelen van andersoortige arbeid) uitbreiden op het gebied van duurzaam ondernemen, passend bij haar identiteit en maatschappelijke positie.

De ambitie hierbij is om het aantal dienstverbanden voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en stageplaatsen voor leerlingen in het kader van een opleiding uit te breiden door nieuwe kringloopwinkels en fietsenstallingen te openen.

Adres: Turbineweg 14-16, 2627 BP Delft
Telefoonnummer: 088-8282782
Stad: Delft
Route: Turbineweg 14-16
Postcode: 2627 BP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kringloop Delft Rotterdamseweg, RataPlan delft ophalen, Kringloopwinkel Delft Papsouwselaan, Kringloop Delft spullen ophalen, Kringloopwinkel Delft, RataPlan Ypenburg, Openingstijden RataPlan Ypenburg, Kringloop de stadsjutter Delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kringloopwinkel Delft Kringloopwinkel Delft 646 meter Filiaal Rotterdamseweg 404 Geopend van ma-za : 10.00-17.00
Het Goeie Doelen Winkeltje Delft Het Goeie Doelen Winkeltje Delft 3 km Altijd wel iets moois te vinden. Gezellig en niet duur
Recensies
Video games worden duurder verkocht dan in een specialistische game winkels of games beurs. Taxateur heeft goed gekeken op ebay waarschijnlijk en de duurste mint waardes genomen. Ik gebruik gespecialiseerde clz software voor de huidge markt waarde en ze zitten standaard 20 a 30% duurder dan de MINT waarde. Jammer want dit zijn geen kringloop prijzen meer maar beurs prijzen. Geef ik mijn geld wel uit in echte winkels met garantie ipv dit. Edit: Nav de reactie van Rataplan, het moet toch niet zo zijn dat ik de bedrijfsleider moet gaan vragen om een andere prijs. Het gaat erom dat het initieel niet goed te duur is geprijsd. Ik snap heel goed dat jullie kosten hebben maar als de prijzen duurder zijn dan speciaal zaken dan is er iets mis en zal je niets verkopen. Ik ben redelijk goed op de hoogte van marktwaarde/prijzen en heb speciale software voor beoordelingen dus ik snap gewoon niet waar die hoge prijzen op gebaseerd zijn.
Nette, overzichtelijke winkel. Veel keuze en goede prijzen. Mooie kledingafdeling, niet duur. Enkele kleine minpuntjes: Veel kleding zonder maatje lastig inschatten welke maat het is en erg warm in de winkel. Al met al zeker de moeite waard!
Naar mijn mening raar geprijst sommige dingen prima maar veel heel duur. Ook zijn sommige dingen niet handig neergezet zoals de dvd's je kunt ze moeilijk bekijken omdat het zo op elkaar staat. Hierdoor is iemand passeren in een pad ook niet heel makkelijk.
Belachelijk prijzen,mijn moeder heeft hier vanmiddag een jas gekocht,29,95,blijkt hij van vorig jaar van primark te zijn geweest,nieuwe prijs 35euro. Nou zullen jullie wel weer met jullie standaard bericht komen over kosten en zo maar zo'n prijs vragen voor een tweedehands primark jas die jullie zelf gratis hebben gekregen is echt oplichterij!
Geweldige spullen. Voor elk wat wils! Voor mij als caregiver voor ouderen, op zoek naar dingen die mensen met dementie raken in hun gevoel of herinneringen, zoals een houten telraam met sommetjes, een boek met uitvindingen, een kwartet over verkeer van vroeger en nog veel meer... te vinden bij de kringloopwinkel!
Leuke winkel. Dit filiaal is voor mij een favoriet voor speelgoed. Er is veel en vriendelijk geprijsd.
Moest hier een pakketje ophalen. Maar het personeel deed de hele tijd erg moeilijk en maakte het zo duidelijk mogelijk dat zij liever iets anders doet dan dit. Erg onvriendelijk en chagrijnig. Ik wilde hier een fiets kopen maar door deze ervaring zou ik verder geen zaken met RataPlan willen doen. Niet aan te raden.
2021 De hieronder geschreven beoordeling is van 2 jaar terug. Inmiddels is er veranderd en wel zeer ten goede. Artikelen zijn beter gegroepeerd. Vooral de cd-afdeling is prima. Mooi op soort en het ziet er een stuk schoner uit. Klassiek - de goden worden bedankt - gelukkig apart en niet tussen mindere goden als André R. of de Selvera’s. De laatste cd had ik bijna meegenomen als guilty pleasure! Alleen al voor het hoesje. Het personeel is aardig en duidelijk aanwezig. Een cd die bij mij in de speler niet helemaal goed werd gelezen, mocht ik zonder problemen even omruilen. Zeer prettige kringloop dus. 2019. Beetje ranzige kringloop. Alle cd’s lagen door elkaar, zodat je jouw favoriete vioolconcert pas vindt na het doorploegen van vele en vele en veel te vele Froger, Rieu, Kermisklanten, Last, Nelis, Beij en zo kan ik wel doorgaan.
Okay, best groot. Je vindt wel wat. Wel ik heb voor tweede keer speelgoed gekocht dat bij thuis komst Frans talig blijkt te zijn. Voor ons geen probleem Heb beetje Franse bloed maar andere kunnen dan onaangenaam verrast worden. Let daar op :
Veel rommel bij de speelgoedafdeling en heel erg koud binnen overal waar je kijkt ligt wat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid