facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RataPlan Capelle aan den IJssel

RataPlan Capelle aan den IJssel

Info

Kringloopwinkelen op zijn leukst!

Geschiedenis

Liefhebbers van gebruikte spullen kunnen hun hart ophalen in de kringloopwinkel van Rataplan aan de Meeuwensingel in Capelle aan den IJssel. Magis en Rataplan, de twee organisaties achter de kringloopwinkel, hebben de winkel flink opgeknapt.

En binnenkort komen er een fietsenstalling, een naaiatelier en een plek voor een kop koffie bij.

Adres: Meeuwensingel 101, 2903 TE Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 088-8282782
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Meeuwensingel 101
Postcode: 2903 TE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Recensies
In een antiek winkel is het goedkoper? Maarja die hebben ook daadwerkelijk ergens verstand van. Ik weet niet wat ik zie in deze winkel? Vraag voor de zekerheid maar €85 voor een oud blik want het lijkt antiek? Op marktplaats staat hetzelfde blik voor €2 Nee dit kan niet door de beugel. Een ikea lamp kost nieuw bij ikea een tientje goedkoper? Ik ben al 10 x zonder iets te kopen weer naar huis gegaan. En ik breng ook niets meer,vorige keer sta ik daar met een auto vol echt leuke spullen , weigert die werknemer een antieke tafel,die was niet zo goed te verkopen? Ik heb alles terug ingeladen want je krijgt alles of je krijgt niets? Dacht je dat ik apart ergens anders die tafel ging brengen? Ik zei dus:"geef alles maar terug". De groeten
Vandaag me oudere moeder zeer slecht behandeld door en medewerker!!! Ik ga nog en klacht indienen!!! Niet eens 1 ster waard!!! En nog erg erg duur!!!!
Leuke glazen plantenbak gekocht voor 2 euro. Top
Wat een gezellige winkel, het was druk maar het vriendelijke personeel wist alles goed in de hand te houden!
Deze kringloopwinkel is ruim, schoon en breed gesorteerd. Redelijke prijzen, koffiehoek en een klantentoilet. Ruime parkeergelegenheid gratis. Zondags geopend.
UPDATE februari 23: nóg duurder geworden!! Dit heeft niets met de loonkosten te maken. Bah Sinds er een stel in zwarte jassen interessant loopt te doen is het onbetaalbaar geworden. Zo jammer. Ik vond dat er ook echt naar uit zien. Alsof jullie personeel moeten luisteren naar meneer en mevrouw. Ik hoop niet dat dit een verdienmodel is. Ik zeg het nogmaals: zo zonde van jullie kringloop. Waar je vroeger iets voor 0,50€ kocht, is het nu €2. Over de boeken niet te spreken! Nog nooit zo duur gezien. Jullie schieten jullie doel voorbij.
Prima kringloopwinkel, maar plak aub geen prijsstickers op de boeken. Daar krijg je schade van. Met potlood de prijs voorin het boek schrijven volstaat eveneens.
Schoon en netjes, leuke medewerkers en gezellig!
Altijd leuk om te snuffelen. Voor elk wat wils.
Personeel zwaar onbeschoft, prijzen zijn veelste duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid