facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rassers Advocaten

Rassers Advocaten
"Rassers levert juridische dienstverlening aan, voornamelijk, ondernemers. Dit wordt gedaan vanuit drie specialisaties te weten arbeidsrecht, ondernemingsrecht en bouw & overheid ook wel vastgoed en bestuursrecht genoemd. Wij zijn sterk in advisering, maar vooral ook in procederen. Naast de procedures in de rechtbank, heeft Rassers 2 cassatie advocaten die oplossingen bieden bij conflicten binnen of tussen ondernemers en ondernemingen. Rassers helpt klanten met ondernemen door te ontzorgen bij acute problemen en pro-actief te ontzorgen door middel van advies. Daarnaast verbindt Rassers ondernemers onderling. Rassers is een schakelpunt door opgedane kennis in de juridische praktijk, internationale netwerken en specialisatieverenigingen."
Adres: Sophiastraat 22-28 , Breda 4811 EK, NL
Telefoonnummer: 076 513 6136
Stad: Breda
Route: Sophiastraat 22-28
Postcode: 4811 EK



op zoek naar gerelateerd: Mr Wouters, Mr Kessels, Advocaten Roosendaal, Bouwrecht Breda, Günes Güntekin
Recensies
Pas op voor dit advocaten kantoor. Zowel Marnix Wolf als Elke Wouters declareren gigantische bedragen en behandelen je als een klein kind als er €500 aan btw op een ton per jaar openstaat. Ze hebben geen enkele zaak gewonnen en declareren gigantische bedragen. Herinneringen sturen ze niet, maar in plaats daarvan krijg je een mail waarin je als een baby wordt behandeld. Nooit meer met deze laaienlichters in zee gaan. Dus iedereen, pas goed op, voordat je dit kantoor je opdracht wilt gaan geven!!!
Echt een hele goede advocaat ik zat met een vraagje over het testament van mijn overleden moeder en deze advocaat heeft mij heel uitgebreid en deskundig van zijn eigen tijd te woord gestaan. Ben er enorm mee geholpen !!!
Vriendelijke mensen. Redelijke parkeergelegenheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid