facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rasa Baru Gouda Toko

Rasa Baru Gouda Toko

Info

De lekkerste Indische snacks, gerechten, maaltijden en complete traditionele Indonesische rijsttafels kunt u bij ons bestellen en afhalen of gezellig in de toko eten mag natuurlijk ook.



"Heerlijke Indonesische gerechten bereid in eigen keuken van de toko! De geuren komen je al tegemoet als je in de Lange Groenedaal winkelt.Kom gerust een kijkje nemen !"
Adres: Lange Groenendaal 114a, 2801 LV Gouda
Telefoonnummer: 0182-60 55 86
Stad: Gouda
Route: Lange Groenendaal 114a
Postcode: 2801 LV



op zoek naar gerelateerd: rasa baru alphen, indonesisch restaurant gouda, toko gouda, surinaams gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafé NUSA Eetcafé NUSA 308 meter Leuke nieuwe zaak met een heerlijk terras onder de schaduw van de bomen en de kerk. B...
Recensies
Bezorger aardig. Na 2 uur kwam mijn bestelling. De garnalen werden weer opgehaald deze smaakten naar zeep hiervoor wel mijn geld terug gekregen. De broodjes zijn verre van surinaams maar gewoon gehaald bij de Marokkaanse bakker. Kip is erg droog en wel heel weinig. Ik bestel hier never nooit meer.
Ik haal hier regelmatig nasi of bami Rames. Altijd lekkere grote porties, goeie smaken, zowel voor de vleeseters als de vegetariërs! Vriendelijk personeel, snelle service, en goeie prijzen.
Al enkele keren speciaal naar Gouda gereden12km om hier eten te halen. Heerlijke gerechten en genoeg keuze aan vlees en groenten en pittig of milde smaken. Hele nette en vriendelijke bediening! Wij zijn blij dat we deze toko ontdekt hebben. Een aanrader
Hier eten besteld rijst met kip twee soorten. Qua smaak saus. Gatverdamme wat was het eten toch goor. Ik heb 1 hap ervan genomen en de rest weggepluurt. Het stonk ook vreemd en de smaak was niet over te spreken. Niet wat ik gewend ben met indische keuken. Dik€20 euro besteld voor niks. De man zei nog je krijgt veel eten nou mooi niet twee miezerige hapjes en klein beetje rijst. Is geeneens genoeg voor een kind. Laat staan volwassene. Hier ga ik nooit meer bestellen!!!!!!!!!!!!!!
Indonesische rijsttafel voor 16 personen catering op Tweede Kerstdag smaakte perfect. Met warmhoudbakken op tijd geleverd en weer afgehaald door Bilal. Aanbevolen
Fantastisch! Voor €25 een rijsttafel voor 2 personen mee naar huis genomen 4 zou best kunnen met de porties met heerlijke rendang, diverse smoors, kroepoek, eitje, sate, komkommer in zoet zuur, rijst en nog zo wat. Briljant, een blijvertje!
Heerlijk gegeten! We hebben van alles wat geprobeerd, en hebben er 2x van kunnen eten Hier gaan we vaker heen!!! Vriendelijk geholpen
Wat een top tent! Eten smaakte heerlijk. Ook goed warm snel bezorgd & de bezorgers waren zeer vriendelijk. Ik kom zeker nog vaker terug!!
Voor een kennissessie eten hier besteld. Prima op tijd geleverd en de vegetarische maaltijden waren heel netjes apart verpakt.
Heerlijk eten, heel klant vriendelijk en positieve sfeer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid