facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rapide

Rapide

Info

Rapide International B.V. is al meer dan 100 jaar producent van leder-, hoef-, en paarden verzorgingsproducten!

Geschiedenis

Rapide International B.V. is al meer dan 100 jaar producent van leder-, hoef-, en paarden verzorgingsproducten! Onze hoogwaardige kwaliteitsproducten zijn verkrijgbaar in heel Europa en is een Nederland een duidelijke leader in de paardensport. Niet alleen onze kwaliteit maar ook onze verpakking en uitstraling maken duidelijke het verschil! Diverse topruiters als Peter Geerink, Gert-Jan Bruggink, Joyce Heuitink, Willem Greve en Alice Naber-Lozeman gebruiken al jaren onze producten met volle overgave. Mede dankzij hun test resultaten en goedkeuring kunnen wij onze klanten topkwaliteit bieden en garanderen!

Adres: Tolstraat 2, 7482 DB Haaksbergen
Telefoonnummer: +31(0)53 572 77 67
Stad: Haaksbergen
Route: Tolstraat 2
Postcode: 7482 DB



op zoek naar gerelateerd: Rapide vacatures, Theo ter Huurne, Rapide ledervet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Agrobs Nederland Agrobs Nederland 874 meter Wordt altijd goed geholpen. Vriendelijke mensen
Iron Art BV Iron Art BV 3 km Iron Art is een groothandel in woon- en tuinaccessoires. Zoals de bedrijfsnaam aangee...
Versvoorhoreca.nl Versvoorhoreca.nl 3 km Goede leverancier goede verse producten en de huisgemaakte rauwkosten zijn een aanrad...
Techmag247.nl Technische groothandel Techmag247.nl Technische groothandel 3 km Ruime voorraad, snelle levering conform bestelling/afspraak.
Forklift Focus B.V. Forklift Focus B.V. 3 km Vlotte service!
Recensies
Bah wat een onprofessioneel bedrijf! De contact persoon, ene Theo, mailde mijn compagnon onbeschoft en kwam na een paar mails met dat ze geen plek hadden in de fabriek... ze verdienen geen eens 1 ster!
Goed bedrijf mooie producten.
Slechte werkgever
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid