facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RAPICT

RAPICT

Info

RAPICT levert hoogwaardige en betaalbare ICT-oplossingen. Webdesign, drukwerk, opensource software, internet, netwerk, hardware, voip-telefonie.

Geschiedenis

Sinds 2007 ontwerpen wij websites, webwinkels en drukwerk. Ook implementeren, configureren en hosten wij verschillende toepassingen zoals kassa- en boekhoudsoftware, online boeking-systemen, relatiebeheersystemen en verzorgen we zoekmachine- optimalisatie en marketing voor bedrijven. Sinds 2010 kunt u ook bij ons terecht voor computers en electronica. Sinds 2012 leveren wij professionele VOIP-Telefonie en dit jaar zijn wij gestart met het aansluiten van hoogwaardige xDSL internetverbindingen. Door onze passie, creativiteit en klantgerichtheid met goede en betaalbare producten en diensten te combineren en kunnen wij een goede partner zijn voor MKB en (non-profit) organisaties.

Adres: Suzanna Maria Loncquestraat 20, 4307 BH Oosterland, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0852016085
Stad: Oosterland
Route: Suzanna Maria Loncquestraat 20
Postcode: 4307 BH


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid