facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rapa Nui

Rapa Nui
"Rapa Nui is een plek waar iedereen kan genieten van de ondergaande zon, zand tussen de tenen, lekker eten, funky muziek, cocktails of een mooi glas wijn. No-nonsens en even lekker nergens aan denken, maar puur genieten."
Adres: Boulevard Barnaart 27 , Zandvoort 2041 JA, NL
Telefoonnummer: 023 573 7060
Stad: Zandvoort
Route: Boulevard Barnaart 27
Postcode: 2041 JA



op zoek naar gerelateerd: rapa nui betekenis, rapa nui wiki, rapa nui bloemendaal, rapa nui film, rapa nui paaseiland, rapa nui reserveren, rapa nui openingstijden, rapa nui menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rimini Rimini 2 km Een typische touristtrap , Pizza besteld en een salade het was een diepvries pizza me...
Kroon Vis Kroon Vis 3 km Mooi aan zee, vis is prima
Ons Paviljoen 11 Ons Paviljoen 11 3 km Ons Paviljoen 11 heeft een prachtige zaal voor feesten. Het trouwfeest van David &a...
Zaras Zaras 3 km Vandaag tijdens onze vakantie hier gaan eten. Volgens de reviews zou het eten heerlij...
V.O.F. De Lachende Zeerover V.O.F. De Lachende Zeerover 3 km Het eten is heerlijk. Alleen wel erg afwisselend qua hoeveelheid. De vorige keer hadd...
Koffieclub Zandvoort Koffieclub Zandvoort 3 km Vertaald door Google Erg goed Origineel Very good
Café Koper Café Koper 3 km Wat een feest supper gezellig heerlijk eten goed personeel en vooeal wat een gezellig...
Havana aan Zee Havana aan Zee 5 km Heerlijke strandtent en hele gezellige vriendelijke bediening. Lekker eten en de Rooi...
Recensies
Ja hoor, ze zijn weer open! En wat is nu lekkerder dan een strandwandeling met na afloop eten bij Rapa Nui? Nou eigenlijk niet heel veel. Nieuwe chef nieuwe kansen, natuurlijk zijn er de ouderwets Rapa burgers en andere gouwe ouwe, maar wij kozen dit keer voor de Kip curry. Een angst aanjagend vol bord met heerlijkheden. De kroepoek leek zelf gemaakt en de curry precies goed, niet te heet niet te laf. De Gado Gado vorm van koude groente er bij is perfect, en de prijs is op het strand altijd iets hoger, maar beslist niet overtrokken Al met al een aanrader, sorry voor de foto van een half bord, maar ik was al begonnen...
Wat een heerlijke plek. Lekker ontbeten en later nog een lunch. Word echt blij van de menu kaart en van wat er op m'n bord ligt. Ondanks de drukte vriendelijke vlotte bediening. Top lokatie.
Locatie is heel mooi: vanaf het terras heb je een mooi uitzicht. Terras is heel erg leuk om te zien: het is sfeervol ingericht ook binnen met een kleurrijk interieur en gezellige lichtjes. Het personeel is erg vriendelijk. Onze tafel was heel vies en de viezigheid werd enkel naar een kant van de tafel verschoven/geveegd en daar bleef het liggen gedurende de tijd dat we aan ons tafeltje zaten. Het was echter niet druk dus daar lag het niet aan. We werden snel en vriendeijk geholpen. Bitterballen waren erg vet en niet bijzonder van kwaliteit. Het biertje en de cola waren prima. De keuze op de menukaart is gevarieerd en er is ook voor de vegetariër en viseter ruime keuze uit leuke gerechten maar wij hadden trek in Hollandse klassiekers als biefstukje, saté etc. Als je voor dat oeuvre gaat is deze strandtent minder geslaagd. WC was schoon en er zijn ook drinkbakken voor honden ofterwel: hond-vriendelijk. Parkeergelegenheid is ruim wel betaald.
Wat een vibe! Geweldige plek om te eten. Vriendelijk en meedenkend personeel. Variatie aan gerechten heel fruitig menu. Zonsondergang was ook perfect te zien.
Wat een verschrikkelijk personeel. We hebben met eigen ogen gezien dat 4 keurige heren hun fiets tegen het hek aan plaatsten om koffie te komen drinken. Na 2 minuten kwam er iemand naar buiten stormen en het eerste wat hij zei dat het asocialen waren. Toen een van de heren aangaf dat er geen bordje stond en hij dat anders zeker gedaan had, herhaalde men weer dat het asocialen waren. Niet te geloven, wat een fatsoen. De heren vertrokken uiteindelijk, groot gelijk, en kort daarna wij ook. Nooit meer komen hier!
Afgelopen weekend de slechtste aperol ooit gedronken. De vrouw naast ons had lipstick op haar glas en de tafel naast ons vond hun cocktails ook te waterig. Wij hebben allemaal geklaagd, werd niet naar behoren opgelost.
Winderige dag en hier heerlijk opgewarmd. Lekkere koffie, goeie WiFi en vriendelijk personeel. Sinds 4 jaar weer hier geweest en wel twee keer in korte periode. Hele vriendelijke bediening en snelle service! Leuke afwisselende kaart met verrassende gerechten. Prijs kwaliteit en portie is dik in orde.
Heerlijk gegeten, lekker rustig met de nieuwe regels, relaxte muziek. Koffie is niet super, maar de rest wel. Zeker een aanrader.
Wat je van een strandtent verwacht. Hier gegeten toen het rustig was, partner had heerlijke curry en ikzelf de schol. Het was niet heel druk maar toch een paar keer even wst gewacht voor we konden bestellen. Wel heerlijk blond bier gedronken met prachtig uitzicht over de zee. Eten was van prima kwaliteit, en ook de keuze uit drankjes is erg ruim.
Prima plek en genieten van de zonsondergang. De ribeeye is zeker een aanrader. Muziek is lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid