facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Raoudi Bestratingen

Raoudi Bestratingen

Info

Raoudi Bestratingen is een vakbekwaam en creatief stratenmakersbedrijf met deskundige medewerkers en het nieuwste mechanische materieel.

Geschiedenis

Raoudi Bestratingen is een jong, vakbekwaam en creatief stratenmakersbedrijf met deskundige medewerkers en het nieuwste mechanische materieel. Wij vertalen uw wensen en eisen aangaande uw tuin op een creatieve wijze.
Alle opdrachten worden door ons zelf uitgevoerd. U heeft dus te maken met één aanspreekpunt. Dat is helder voor u, vanzelfsprekend voor ons.

Kwaliteit, afwerking, flexibiliteit en afspraken nakomen is onze filosofie. Wij staan vierkant achter onze producten en dienstverlening. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw straat netjes en snel aanlegt, bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn VCA gecertificeerd.



"Wij hebben een veelzijdig stratenmakersbedrijf. Wij kunnen het gehele plaatje van A tot Z voor u uitvoeren. De diensten die wij kunnen leveren zijn zoal, grondwerk, plaatsen van riolering, bestrating, sierbestrating, projectbestrating, verhuur containers, plaatsen van schuttingen, verkoop van materialen, webshop etc.Het bedrijf is opgericht sinds 1997 en middels een begrip in de wijde omgeving geworden."
Adres: Snelliusstraat 9, 3846BT Harderwijk
Telefoonnummer: 0341431516
Stad: Harderwijk
Route: Snelliusstraat 9
Postcode: 3846BT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Timmer Harderwijk, Sierbestrating Epe
Recensies
De begeleiding en service is uitstekend. Er wordt meegedacht in jouw aankopen Bij de volgende klus zullen we weer daarheen gaan
Het waren in het begin wat tegenslagen als het gaat om planning. Het aanleggen van de tuin werd dan ook meerdere keren verplaatst. Maar het belangrijkste is wel het was het wachten waard! Het straat werk ik zeer vakkundig gelegd. Er werd zelfs gewacht met weg gaan op het moment dat ik thuis was vanuit werk zodat wij nog één ding konden overleggen! Al met al zeer tevreden, zeker over de klantvriendelijkheid! Zou zeker nog een keer weer terugkomen.
Klein bedrijf, fijn geholpen, had er behalve de afgesproken blokken bij afrekenen wat kit tubes bij gekocht. Die vervolgens vergeten, ik had de volgende dag het bedrag van deze tubes al retour op mijn bankrekening. Betrouwbare lui, goede spullen.
Top bedrijf! Afgelopen zaterdag hier 30 stapelblokken gekocht. Ze waren zelfs zo vriendelijk om een kar mee te geven waarmee ik het naar huis kon vervoeren! Top service en zeker niet duur!
Super goede communicatie en super vriendelijk. 24/7 bereid om antwoord te geven. Top kwaliteit tegen een redelijke prijs. Ik vond het echt uitstekend gaan. Ik zal de volgende keer vast weer bij jullie bestellen!
Vlot en vriendelijk geholpen. Vakkundige verkoopmedewerker. Stenen op voorraad en direct een mooie prijs!
Super geholpen.....hebben echt kennis van zaken. Service dikke 10
Mooi werk geleverd maar met iets teveel horten en stoten.
Heel veel keus in alle soorten sierbestrating . Topbedrijf!
Jammer van de houding van sommige medewerkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid