facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ranzijn Tuin & Dier

Ranzijn Tuin & Dier
Adres: Aalsmeerderweg 436, 1432 EG Aalsmeer, Nederland
Telefoonnummer: 0297 346 721
Staat: Noord-Holland
District: Aalsmeer
Stad: Aalsmeer
Route: Aalsmeerderweg
Huisnummer: 436
Postcode: 1432 EG


Openingstijden

maandag: 09:00–21:00
dinsdag: 09:00–21:00
woensdag: 09:00–21:00
donderdag: 09:00–21:00
vrijdag: 09:00–21:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: 10:00–18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Onbekwaam personeel dient weet wat ze doen zijn wat ze verkopen en waar alles ligt je moet echt zelf zoek naar de spullen die je nodig hebt, de dierenartsen zijn echt goed en vriendelijk en je kan daar terecht voor goedkope inentingen voor de hondjes maar de spullen zelf in de winkel zelf schandalig duur
Hele fijne winkel om eten te kopen voor mijn 2 katten.
Trimsalon Ranzijn AalsmeernnVoor het eerst ging ik met deze jonge wilde hond naar de trimsalon! En deze had behoorlijk wat vervilting met name rond de hals. Ik stond eerst op de wachtlijst, maar binnen een week kreeg ik telefoon dat er een plek vrij was.nAlles verliep perfect. Ik kreeg meteen antwoord op mijn vraag betreffende type / kwaliteit borstels die handig zijn, en wat feed-back over het borstelen van mijn hond want dat is nieuw voor mij.nDe trimster Lynn had merkbaar heel veel ervaring, en ging op een heel prettige manier met mijn hond om. Ik heb verbaasd gestaan wat hij allemaal bij haar toe liet. Ondanks dat het veel werk was hield de hond het verrassend goed uit. Dat viel dus mee :. Hier en daar wat geholpen met snoepjes geven om het vol te houden, en voor het eerst de voorpootjes met veel te lange vacht ook even geholpen, al had dat niet nodig geweest.nHet overleg voor wat betreft wensen ging heel makkelijk. Ik heb aangegeven om het flink kort te knippen maar niet 'kaal' en de 'broek' ook tamelijk kort, - net als de haren onder de ogen. Daarna is ze aan de gang gegaan. Tussendoor gevraagd of ze voor mij de staart nog iets korter wilde doen, en dat deed ze dan ook, maar eigenlijk was alles meteen naar wens. En binnen 2 uur was hij als nieuw!nKortom: hij ging er in als een leeuw en kwam terug als een jonge welp! Zo fris en fruitig, echt geweldig! Het was een heel plezierige ervaring. De hond was enthousiast naar de trimster en bleef dat ook ondanks dat hij het getrim heus niet aldoor zo een fijne onderneming vond . Mede ook nog door het lage tarief zal ik een volgend keer weer bij Ranzijn gaan...nTot slot meerdere VOOR en NA foto's.
Een fijn tuincentrum met ruime parkeergelegenheid en een groot assortiment aan binnen en buitenplanten. Verder een enorm assortiment aan dierbenodigdheden. Wij komen er graag.
Leuke tuincentrum. Groot assortiment en vriendelijke medewerkers. Je kan in het restaurant ook lekker lunchen , een lekkere warme chocolademelk met slagroom en een gebakje nuttigen. Kwaliteit van de planten zijn zeer goed. Leuke accessoires.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid