facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ranzijn

"Ranzijn tuin & dier is dé plek die je hobby bereikbaar en betaalbaar maakt. Een stel nieuwe planten voor in de tuin? Het juiste voedingsadvies voor je kat? Of zelfs de beste dierenartszorg voor je hond? Je vindt het allemaal bij Ranzijn tuin & dier. Voor een voordelige prijs, maar wel met de beste kwaliteit. Voor vragen kan je ook altijd terecht bij ons vakkundig personeel."
Adres: Haarweg 2c, 4212KJ Spijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0183 763431
Stad: Spijk
Route: Haarweg 2c
Postcode: 4212KJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Ranzijn Spijk Folder, Ranzijn webshop, Ranzijn Spijk open corona, Ranzijn Dierenarts Alkmaar, Ranzijn openingstijden Gorinchem, Ranzijn Dierenarts Zaandam, Ranzijn folder, Ranzijn openingstijden Alkmaar
Recensies
Goedkoper dan intra met veel dingen wat mij opviel ,en genoeg keus . Op foto potten van gamma
Mooi tuincentrum, niet te groot en niet te klein. Hebben eigenlijk alles wat je nodig hebt voor de tuin, interieur en dierbenodigheden
We gingen erheen om voor tuinlampjes te kijken. Maar helaas voor mij die hadden ze niet.
Prima winkel. Wel opletten qua kwaliteit Ze laten nog al wat plantjes in de verkoop die eigenlijk niet meer verkoopbaar zijn.
Veel plantjes gekocht deze week en waren maar 1 euro! Verder een mooie grote zaak veel aanbiedingen en vriendelijk personeel!
Zeer slechte ervaringen.Meerdere verkeerde diagnose.2 x second opinie.Willen een hond van 17 opereren aan een kwaal die niet bestaand was.Second opinion heeft ons 1800 euro bespaard en een hoop leed bij onze hond.
Goede prijs mooie spullen gezellig veel keuze ..vriendelijk personeel zelfs een dierenarts wauw
Helaas moesten wij bij de dierenarts onze kat in laten slapen. De kosten zijn in een half jaar bijna verdubbeld: van minder dan €120 in 2022 tot € 220 in januari 2023. Een voordelige dierenarts voor vaccinatie, maar voor een behandeling betaal je de hoofdprijs.
Groot met ruim assortiment. Planten zijn betaalbaar alleen interieur accessoires zijn heel duur
Voor het dierenvoer prima om heen te gaan maar planten staan er vaak dood of verdort bij. Begin dec. kerstboom gekocht had al spijt toen we hem gekocht hadden valt nu al uit. Personeel kwam ook aangeschokt had volgens mij liever dat we geen boom kwamen kopen. Heeft ook min een half jaar een beeld in de winkel gestaan wat stuk was. Dat niemand kwa personeel of leiding dat opmerkt???
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid