facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rang

Rang
Adres: Holterweg 10, 7245 AM Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0800-222 444 3
Stad: Laren
Route: Holterweg 10
Postcode: 7245 AM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marskramer Marskramer 0 meter Hele prettige zaak! Sinds ik deze winkel op de bovenetage van de supermarkt ontdekte ...
Plus Beuzel Plus Beuzel 0 meter Onze supermarkt.. blij dat we hier een plus hebben.
Rang Rang 0 meter Tonny is de meest heldere spiegel die je je voor kunt houden. En een uitstekende medi...
Woestenenk Aardappelen Woestenenk Aardappelen 570 meter Karbonades gehaald. Flinke jongens en bleven flink. Ook na het bakken! Mandarijnen oo...
Jumbo van Veldhuizen Laren Jumbo van Veldhuizen Laren 78 km Hele verbouwing gehad, mooi geworden personeel stukken minder. Vanavond was ik er wee...
Recensies
Ik kan me geen betere coach en begeleider van mijn persoonlijke groeiprocessen bedenken. Dit geldt zowel voor de meditaties als de therapeutische sessies. Tonny werkt met een grote rust, inzicht en trefzekerheid. Voor mij betekent dat het herstellen en verdiepen van het contact met mezelf. De meditaties die Tonny begeleidt brengen me altijd weer in contact met de stilte, rust en ruimte die er diep van binnen is. Ik ben haar zeer dankbaar en kan haar begeleiding van harte aanbevelen.
Ik ben al jaren fan van Tonny haar kwaliteiten en ik blijf fan! Deze winter heb ik de meditatiecursus gevolgd waarbij we gingen werken met onze dromen. Tonny gebruikt hierbij haar kennis vanuit meerdere gebieden en dat maakt deze training heel effectief. We spraken wekelijks over onze persoonlijke ontwikkelingen, onze blokkades én onze dromen. Tijdens de meditatie die Tonny begeleidde kwamen al deze punten bij elkaar en dat maakte dit keer op keer een bijzondere ervaring. Alhoewel ik thuis ook dagelijks mediteer is het effect van de meditatie bij Tonny vele malen groter, ze zorgt dat je blijft focussen. Elke keer voelde het alsof ik 1 1/2 uur een persoonlijke sessie had gehad. Ik leerde weer over mezelf en leerde op een andere manier naar lastige situaties van het dagelijkse leven te kijken.... Door naar mijn dromen te kijken en hiermee te mediteren ging ik patronen begrijpen waardoor ik ze kon veranderen.
Rang zhin is voor mij een plek geworden waar ik mezelf terug kan vinden. Ik heb er geleerd mijn hart te openen, mijn eigen worstelingen ruimte te geven en op een diepe manier het leven te vertrouwen. De liefdevolle en warme en ook directe aanpak van Tonny hangt hier nauw mee samen. Ze komt direct tot de kern van dingen en is een wijze liefdevolle spiegel waardoor ik tot innerlijke verdieping kan komen. Rang Zhin is voor mij ook een oplaadpunt geworden. De drie deuren methode en dan specifiek de klanken zijn voor mij een zeer heldere verbinding naar een diepe connectie met een groter geheel waar alle kwaliteiten aanwezig zijn en die ik op deze manier in mijzelf kan voelen.
Ik volg verschillende lessen en cursussen bij Rang Zhin al 3 jaar inloop-meditatie, introductie en basis cursus Tibetaanse Meditatie alsmede een grote aanrader: Klanken . Met de tijd merk ik subtiele veranderingen in de manier hoe ik met het leven omga, hoe mijn creativiteit word opgewekt, hoe negatieve emoties in de ruimte verdwijnen, hoe dezelfde ruimte steeds lichter en liefdevoller wordt. Het is moeilijk te omschrijven - meditatie moet je echt ervaren en met regelmaat beoefenen. Rang Zhin is een perfecte plek om mee te beginnen: kleinschalig, vriendelijk en toch efficient. Ik raad het aan iedereen aan.
Na jaren zoeken heb ik eindelijk de plek gevonden waar ik weer dichter bij mezelf kan komen. De Tibetaanse vorm van mediteren spreekt me enorm aan, omdat het zo op de westerse mens is gericht. De lessen zijn leerzaam, duidelijk en er is genoeg tijd voor vragen en het delen van dingen die spelen in ieders leven. Persoonlijk volg ik nu al een paar jaar de lessen en kom steeds weer terug, omdat het me veel brengt.
Tonny is de meest heldere spiegel die je je voor kunt houden. En een uitstekende meditatie coach voor mij. Heerlijk om iedere week met een 'uur Tonny' te beginnen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid