facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Randmeer Makelaars

Randmeer Makelaars

Info

RANDMEER MAKELAARS

Geschiedenis

Bij de aan- of verkoop van een huis of bedrijfspand komt heel wat kijken. Randmeer Makelaars is daarbij graag uw partner. Vanuit ons sfeervolle pand in de binnenstad van Harderwijk begeleiden wij u gedurende het hele traject. Of slechts bij een gedeelte ervan, zoals een taxatie of de verhuur van uw woning. Gewoon zoals u het wilt. Persoonlijk, betrokken en deskundig. Met kennis van de binnenstad en de regio. En, misschien wel het belangrijkste, met hart voor ons vak en onze klanten.

Persoonlijk contact staat hierbij voorop. Korte lijntjes, flexibele openingstijden - een bezichtiging in de avonduren is zelden een probleem - en een open manier van communiceren, bijvoorbeeld via Twitter.

Een ander pluspunt is onze manier van presenteren. Elk huis verdient een mooie brochure. Op maat geschreven en met een uitgebreide fotoreportage. Uiteraard presenteren wij alle te verkopen huizen op deze website, op www.funda.nl en hangt er een foto met beschrijving in de etalage van ons centraal gelegen kantoor.
Een laatste garantiepuntje: natuurlijk zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Wij zetten graag onze tanden in uw opdracht!



"Randmeer Makelaars is een modern en eigentijds makelaarskantoor waar de klant centraal staat. Wij zijn sinds 2006 actief vanuit ons kantoor in het centrum van Harderwijk. Met ons vaste team, bestaande uit Danny en Leontine Klaassen, Maurits Buis en Sem Brouwer, werken wij met hart en ziel vanuit ons gezellige kantoor aan de Bruggestraat in de binnenstad van Harderwijk.Met onze expertise - van juridisch tot design - bieden wij service op het hoogste niveau op het gebied van aankoop, verkoop, huur, designadvies en bouwbegeleiding.Uiteraard zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM, wat u de garantie geeft dat wij goed zijn opgeleid en regelmatig bijscholing volgen om up-to-date te blijven."
Adres: Bruggestraat 24, 3841CP Harderwijk
Telefoonnummer: 0341 456455
ln.sraalekamreemdnar@ofni
Stad: Harderwijk
Route: Bruggestraat 24
Postcode: 3841CP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Hoek makelaardij, verzekeringen & hypotheken Van der Hoek makelaardij, verzekeringen & hy... 438 meter Als ik Van der Hoek in drie woorden zou moeten omschrijven: betrouwbare, duidelijke e...
Pfrommer Makelaardij Pfrommer Makelaardij 841 meter Prettig kantoor met deskundige mensen en persoonlijke aandacht!
Brandt Makelaars Brandt Makelaars 1 km Marien heeft ons als verkopende partij heel goed geholpen. We zijn erg tevreden over ...
Makelaarskantoor Stijkel Makelaarskantoor Stijkel 1 km Na lang na gedacht te hebben wat ik hier over kwijt wou heb ik het toch besloten om t...
Aankoop-makelaardij Sandra Geerlings Aankoop-makelaardij Sandra Geerlings 2 km Mijn dochter en schoonzoon zochten een woning in Harderwijk. Ik heb hun geadviseerd o...
Makelaardij bijWillem.nl Makelaardij bijWillem.nl 3 km Bent u op zoek naar een makelaar die betrouwbaar, vriendelijk en kennis van zaken hee...
Recensies
Dit kantoor heeft prima kennis van de markt en daarom hebben we ze ook gekozen. Echter ging niet alles vlekkeloos qua online zetten, communicatie en klantvriendelijkheid. Als je dan gaat uitrekenen wat je betaald voor deze dienst dan is dit niet in verhouding met de geleverde service.
Hebben een huis aangekocht via Randmeer. Erg tevreden over het hele proces. Zijn altijd bereikbaar, persoonlijk en behulpzaam. Complimenten voor Sem.
We zijn zeer vriendelijk en professioneel begeleid met de verkoop van het huis van mijn overleden broer. Randmeer heeft alles geregeld wat mogelijk en in onze omstandigheid was dat extra fijn. Ook het persoonlijke contact, de adviezen en het voortdurend informeren bij iedere stap zijn door ons erg gewaardeerd.
We kunnen niet anders zeggen dan: wat een toppers! Ondanks het begin van de onzekere Coronacrisis hebben ze ons huis binnen 3 dagen verkocht. En ook bij de aankoop van ons nieuwe huis werkten ze snel en efficiënt. Nogmaals team Randmeer Makelaars: bedankt!
Professioneel, gastvrij en erg meedenkend!
Goed geïnformeerd over de aankoopbegeleiding. Goede tips over het voor zijn van Funda aanbod. Op tijd bij het aanbod zitten is zeer gewenst.
Net appartement gekocht. Onze dank hier voor. Geweldige service
Nooit geweest
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid