facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ramses

Ramses

Info

Bent u op zoek naar pizza, wilt u grillen of genieten van Mediterraanse gerechten? U bent bij pizzeria en grillroom Ramses aan het juiste adres!



"auto parking"
Adres: Kerkstraat 29, 9636 AA Zuidbroek, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0598372483
Stad: Zuidbroek
Route: Kerkstraat 29
Postcode: 9636 AA


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 20:00
Woensdag: 15:00 - 22:00
Donderdag: 15:00 - 22:00
Vrijdag: 15:00 - 22:00
Zaterdag: 15:00 - 22:00
Zondag: 15:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Ramses menukaart, Shoarma Veendam, Lawadessa Zuidbroek, Paradiso Zuidbroek, Zuidbroek pizza
Recensies
Op koningsdag eten besteld bezorgen 18:00 Kreeg gelijk melding wordt 18:30 dat kan het is druk uiteindelijk pas 19:10 bezorgt. Wel gebeld om 18:45 waar het blijft moesten ze er nog aan beginnen. Toen we het uitpakken misten bij alle schotels aardappels bel je er heen krijg je als antwoord moeten we het brengen, als ze dat doen duurt het weer half uur dan is de rest al op. Zeiden ze volgende keer doen we extra hmmm ik denk niet dat ze dat kunnen onthouden. Sparibs waren wel goed en kipschotel ook
Kipdonner smaakt naar rotte vis, op het moment dat je probeert te bellen om dat aan te geven krijg je een grote mond met verklaring dat ze 20kl kipdonner per dag verkopen. Probeer je wat uit te leggen, wordt er geschreeuwd met vervolg ophangen en blokkeren
Heerlijke zoete spareribs met frisse salade, heul lekkere aardappeltjes en knoflooksaus. Als bonus warm brood met knoflookboter. Bezorging ging supersnel op donderdag, bijna half uur eerder dan verwacht. Een echte aanrader!
Niet eens 1 ster waard, pizza niet lang genoeg in de oven, deeg was nog niet eens gaar en de kip doner is gewoon verrot.Het smaakte meer naar vis als naar kip en de klant vriendelijkheid ben ik al helemaal niet over te spreken de berzorger dame verdienen regel recht onslagEten: 1/5
Na bijna 3 uur eindelijk ons eten. Koude aardappelen, verbrande spareribs en een verkeerd geleverde kapsalon die ook gewoon niet goed smaakte. Dit was voor ons de laatste keer.
Om 18:00 eten besteld. 19:20 moeten bellen waar het eten bleef deze was onderweg, vervolgens pas om 19:45 ontvangen. Helaas de verkeerde bestelling gekregen gelijk weer gebeld en er zou zo snel mogelijk nieuwe eten worden gebracht het is nu 21:30 en nog niets ontvangen. Na 3 en half uur wachten en nog je eten niet hebben vind ik erg slecht Dit verwacht je niet we bestellen hier bijna wekelijks dit is dus nu ook voorbij. Slechte gang van zaken hier.
Voor het eerst besteld en dat was heel lekker. Zeker ga ik vaker wat halen. Inschallah.Eten: 5/5
Om 18:00 uur eten besteld, na een uur werd ik gebeld dat ze niet genoeg spareribs hadden voor mijn bestelling. Na iets anders besteld te hebben nog bijna een uur moeten wachten op eten....slecht hoor!
Eten besteld, na 2 uur gebeld waar het bleef, aangezien de foodtracker aangaf dat het er elk moment zou zijn. Toen we iemand aan de telefoon kregen, vertelde ze dat ze het binnen een kwartier zouden beginnen te maken. Prima hoor dat het wat langer kan duren, maar je kan het op zn minst even laten weten. Wij hebben in ieder geval de bestelling geannuleerd. Op thuisbezorgd stonden al veel soort gelijke recensies, maar toch het voordeel van de twijfel gegeven. Wij bestellen hier iig niet meer.
Wij waren vaste klant en het eten was meestal prima, ene keer beter dan de ander keer. Vanavond een pizza besteld vanwege de zalm en garnalen, maar juist deze ingredienten misten op de pizza. Als ik dat wist zou ik wat anders besteld hebben. Vanwege de trek en niet opnieuw kunnen wachten wel wat happen van gegeten, maar de pizza was niet lekker, echt een teleurstelling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid