facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ramses

Ramses

Info

Wij zijn een familie bedrijf dat met liefde zijn gerechten bereid. Wij hopen u snel te zien. Wij zijn 100% halal.

Adres: Rademakerstraat 8, 3769 BD Soesterberg
Telefoonnummer: 0346354054
Stad: Soesterberg
Route: Rademakerstraat 8
Postcode: 3769 BD



op zoek naar gerelateerd: Ramses menukaart, Thuisbezorgd Soesterberg, Naneh Soesterberg, Grillroom Ramses, Ramses thuisbezorgd, Pizzeria Soest, Snackbar Soesterberg, Ramses pizza
Recensies
Wij hebben hier een pizza met ‘spinazie’ besteld. Tot onze verbazing was het spinazie uit de diepvries wat erop zat, het was bitter en waterig. Zie foto. Hierna heb ik gebeld naar de eigenaar en aangegeven dat we elke keer verse spinazie krijgen. Echter zei hij dat ik fout zat en dat hij elke keer dezelfde spinazie gebruikte wat niet mogelijk is, we hebben zelfs foto’s van de juiste pizza’s. Helaas heeft hij geen oplossing geboden, ik vind het erg jammer. Dan maar opzoek naar een andere pizzeria in de buurt :.
Kwamen hier n.a.v. de recensiesmoesten hier in de buurt zijn, stelde ons zeker niet teleur! Pizza’s waren gewoon goed, binnen zag het er ook gezellig uit. Op het terras zit je lekker! Prijs was ook top! €28 voor 2 pizza’s en 2 cola, niet duur. Mochten we weer in de buurt zijn dan komen we zeker nog een keer terug!
Ramses in Soesterberg is een aardige grillroom. Een vriendelijke uitbater heeft een uitstekende antenne voor zijn jonge gasten. Bij binnenkomst zette hij de t.v. op "Brawlstar" video's een begrip voor iedereen met jongens in de leeftijdcategorie 6-10. De schotels zijn flink en de qualiteit is prima. Tenzij je kinderen hele grote eters zijn is voor hun een broodje shoarma met één, gedeeld, bakje friet waarschijnlijk ruim voldoende. Geen culinaire hoogstandjes maar precies wat je verwacht! Service is snel.
Lekker eten, goede prijs en vriendelijk personeel. Would recommend
Zoals altijd weer super lekker kom hier al zolang ik me kan herinneren
Voor de zoveelste keer gaat er met onze bestelling mis. Pizza pesto zonder pesto? Bizar veel ui in een pescatore ipv vis en schelpdieren. Vooraf doorgegeven prijs klopt niet bij aflevering. Sorry, maar het was druk was het antwoord.....deze had ik vaker gehoord.
In dit Egyptische eethuis komen wij al meer dan tien jaar. Het heeft de lekkerste pizza's van de hele provincie Utrecht. We rijden er graag voor om. Zeer goede kwaliteit. Vriendelijk personeel. Alles vers klaargemaakt. Kwaliteit/prijs prima. Kindvriendelijkheid: Kinderen altijd welkom Parkeren: Voor de deur. Blauwe zone 2,5 uur Rolstoeltoegankelijkheid: Rolstoel toegankelijk
Het bestelde eten was heerlijk! Als klap op de vuurpijl kregen we er ook nog eens allemaal lekkers bij zoals Baklava! De bezorger was overigens ook zeer vriendelijk, heel fijn! 5 sterren!
Zeer slechte service, ik heb pasta garnalen gekocht en daar zat een nietje in, vervolgens de eigennaar hiermee geconfronteerd die gaf aan dat het onmogelijk is. Ik zal hier nooit meer bestellen !!! En ik raad mensen niet te bestellen zulke gierige personen moet worden afgestraft.
Pizza Ramses echt lekkere rijkgevulde pizza met shoarma. Vriendelijke mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid