facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rameau Voetzorg & Schoenmode

Rameau Voetzorg & Schoenmode

Info

Specialisten in Voetzorg en Schoenmode sinds 1984!

Geschiedenis

Hét startpunt voor optimale voetzorg en schoenmode!

In 1984 startte Rameau als orthopedisch schoentechnisch bedrijf. De afgelopen bijna 35 jaar zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van schoenen die zijn aangepast aan bijzondere orthopedische vereisten.

Nu, in 2017 staan wij iedere dag klaar om met ons multidisciplinair geschoolde team u te voorzien van optimale voetzorg, waarbij wij gebruik maken van de nieuwste technieken. Er kan een behandeling geboekt worden bij onze medisch pedicure, die ook in het bezit is van de aantekening diabetes en reuma. Vanaf april is ons zorgaanbod gecompleteerd met een volledig gediplomeerde en ervaren podotherapeut.

In de winkel bieden wij een uitgebreide en inspirerende collectie modieuze schoenen van gerenommeerde, kwalitatieve topmerken. De vakkundige medewerkers voorzien u graag van een passend advies!



"In 1984 startte Rameau als orthopedisch schoentechnisch bedrijf. De afgelopen 38 jaar zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van schoenen die zijn aangepast aan bijzondere orthopedische vereisten.Nu staan wij iedere dag klaar met ons multidisciplinair geschoolde team om u te voorzien van optimale voetzorg, waarbij wij gebruik maken van de nieuwste technieken. Er kan een behandeling geboekt worden bij onze medisch pedicure, die ook in het bezit is van de aantekening diabetes en reuma.In de winkel bieden wij een uitgebreide en inspirerende collectie modieuze schoenen van gerenommeerde, kwalitatieve topmerken. De vakkundige medewerkers voorzien u graag van een passend advies!"
Adres: Simmerdyk 12, 8601ZP Sneek
Telefoonnummer: +31515421111
Stad: Sneek
Route: Simmerdyk 12
Postcode: 8601ZP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Durea schoenen Sneek, Orthopedisch voetbed, Vacature Rameau, Pedicure Sneek aan huis, OSB schoenen, OSA schoenen, OVAC schoenen, Verschil OSA en OSB
Recensies
Ik heb het volgende ervaren: slechte communicatie dat uite zich o.a. in het verschuiven van afspraken, de afspraken niet nakomen waardoor de orthopedische schoenen aan de voordeur werden gehangen. Geen reactie op mijn email ontvangen. Slecht geleverd werk dit werd duidelijk door het niet passen van de vermaakte schoenen waardoor ze niet meer te dragen zijn. Erg jammer vind ik de gang van zaken. Ik ben nu bij een andere schoenmaker.
Vandaag wederom teleurgesteld door Rameau. Deze keer waren we zelfs al onderweg om de bestelde op maat gemaakte schoenen op te halen: worden we, terwijl we halverwege zijn gebeld dat de schoenen niet binnen zijn gekomen. Wisten ze wel eerder maar vergeten te bellen… Net als bij een eerdere afspraak, toen ook vrij last minute werd afgeblazen, toen met het lullige verhaal dat de gekozen schoenen helemaal niet gemaakt konden worden vertellen ze na maanden en slechts een kleine week voor levering. Inmiddels zijn we maanden verder en nog geen schoen gezien! Benieuwd of ze überhaupt nog gaan komen maar wel besloten dat we bij een volgende keer gaan overstappen naar een ander want de communicatie is ronduit slecht!
Zeer tevreden over mijn aankoop en de klantvriendelijkheid van Annie! Super bedankt
Mijn ervaring met de administratie is slechter dan slecht.Ze beloven dingen komen dat niet na Wilma, Ik bel u morgen, die morgen moet nog komen, werd later, onderwijl wachtte ik wel. De schoenen daar kon ik geen stap mee verzetten, pijn pijn pijn, dus belde ik op, Ik vroeg Wilma naar meneer Remkema die is vaak onderweg, u krijgt iemand anders, Ik zei haar, hij moet alles weten van mijn voet/schoenklachten, ja ik geef door dat de 2 heren met elkaar uw voet /schoenklachten bespreken.Kwam ik bij van der Meer, Ik vroeg bent u ingelicht, neen zei hij.Dan had ik een afspraak op 26 september j.l, maar de schoenen waren vlak ervoor afgeleverd, Ik had met Wilma hier over gebeld dat ik niet kwam, want ik had ze niet ingelopen.Kreeg ik toch via de email een bericht, u wordt verwacht, Ik had het afgezegd.Dan was ik na een aantal keren na problemen met de schoen, weer langs geweest en van der Meer had op de dossierkaart gezet, email sturen als de schoen wordt verzonden.Ik zei" ik wil niet dat die schoen bij de buren wordt afgeleverd. Dus weer niet gebeurd, gevolg, schoen wordt afgeleverd bij de buren, Ik kon niet zo snel van 2e etage boven komen.Mijn boosheid zit nu wordt ik nu gehoord bij dit bedrijf of praat ik hier tegen een muur.Het waren mijn 1 e paar schoenen, maar mijn ervaring nu is, alles hangt hier als los zand aan elkaar, de een weet niet van de ander, daar baal ik behoorlijk van.....dat maakt me als mens Klein als er zo met je wordt omgegaan.
Tot 3 keer toe werd mijn steunzool gratis aangepast, totdat mijn doel een km of 7 à10 achter elkaar, zonder pijn, kunnen lopen was bereikt. Iedere keer een vriendelijke en kundige behandeling. Bij hernieuwde klachten mocht ik mij weer melden.
Tijdens de open dag met mijn oma langs geweest, die is niet meer zo goed ter been. Zulke oprechte interesse en betrokkenheid krijg je niet in de gemiddelde schoenenwinkel. Bijzonder vriendelijk en vakkundig te woord gestaan door een van de adviseurs.
Onlangs voor 170 euro steunzolen bij Rameau gekocht. De zolen gaven onvoldoende steun en zijn dus niet bruikbaar voor mij. Ze hebben aangegeven niet te weten wat niet goed is aan de zolen en weigeren het geld terug te geven.
Mooie winkel, lekker koffie... Ik kwam via de revalidatie arts van het Antonius bij Rameau terecht. 2 paar schoenen en 1 paar sandalen laten vermaken. Ik ben meerdere malen terug geweest om het schoeisel te tunen. Tevergeefs. Alsof de kunde ontbrak. Ik ben teruggegaan naar Voetzorg Friesland ,waar ik voorheen mijn semi-orthopedische schoenen liet vermaken. 15 minuten later en mij Birkenstock's zaten als gegoten.
Kom er al jaren voor mijn steunzolen. Altijd goede service. En kom er laatste jaren ook nog steeds vaker leuke schoenen tegen die ook goed zijn en waar steunzolen goed inpassen. Al met al prettige service
Voor steunzolen kun je daar beter niet heen gaan, tot twee keer toe verkeerd aangemeten, weigeren geld terug te geven en verschuilen zich achter de medische wereld, 178 euro armer, in een woord SLECHT
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid