facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ramblas Huizen

Ramblas Huizen

Info

Restaurant Ramblas is gespecialiseerd in Spaanse Tapas gerechten en maakt daarbij uitsluitend gebruik van verse ingrediënten.

Adres: Golfstroom 4, 1271 CP Huizen
Telefoonnummer: 035 544 9061
ln.neziuhsalbmar@ofni
Stad: Huizen
Route: Golfstroom 4
Postcode: 1271 CP



op zoek naar gerelateerd: tapas huizen, restaurant ramblas, ramblas arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafé The Beach Huizen Eetcafé The Beach Huizen 802 meter Even een shout out naar The Beach in Huizen. Ze verzorgde na de afscheidsceremonie va...
Recensies
Prijs kwaliteit een goede verhouding. Eten 4 sterren bediening 2 sterren = 3 sterren. Kwaliteit van het eten vond ik meer dan behoorlijk. Bediening door studenten ging minder vlot. Ze waren ook minder alert om lege tafels op te ruimen en terug netjes te maken.
Super food, erg lekker, alles heel erg smakelijk, en voor de prijs hoef je het niet te laten. De drankjes zijn naar mijn idee ietsje duurder dan gemiddeld. Bediening was zeer attent. De locatie is wellicht wat minder maar het eten maakt dat ruimschoots goed. Dit restaurant verdient een kans, komt allen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid