facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ralph Smits Tegel- & Natuursteenwerken

Ralph Smits Tegel- & Natuursteenwerken

Info

Ralph Smits Tegel- & Natuursteenwerken



"Ralph Smits Tegel- en Natuursteenwerken is een toonaangevend tegelzettersbedrijf in Grubbenvorst en omgeving.Wij bieden onze klanten een totaalaanpak van specialisme aan in het leveren van tegels, het leggen van tegelvloeren en het verwerken zowel als leveren van XXL tegels.Van het omgaan met alledaagse ontwerptaken tot het coördineren van verschillende aannemersinitiatieven, zorgen wij voor alle kleine details zodat u dat niet meer hoeft te doen.Neem vandaag nog contact op om uw visie tot leven te brengen!"
Adres: Hagelkruisweg 11, 5971 EA Grubbenvorst
Telefoonnummer: +31648466051
Stad: Grubbenvorst
Route: Hagelkruisweg 11
Postcode: 5971 EA


Recensies
Allereerst is hier een zeer uitgebreid assortiment. Daarbij is de eigenaar Ralph Smith een prettige verkoper/adviseur. Hij neemt de tijd, denkt met je mee en voelt open en eerlijk. Echte aanrader voor kwaliteit en vakmanschap!
Ralph heeft recent bij ons tegels gelegd en plinten gezet. Ralph komt zijn afspraken na, werkt netjes en levert kwaliteit. Bij ons was bijvoorbeeld de stuc nog niet droog. Ralph heeft dat opgemerkt en is later terug gekomen om op die plekken de plinten te zetten. Zo zorgt hij er voor dat over 5 jaar de plinten niet van de muur vallen.
Super strak werk geleverd! Erg net en vriendelijke werknemers die hun vak verstaan! Superblij mee!!!
Voor een goed advies, uitstekend vakwerk en een geweldig resultaat, is Ralph Smits je beste maat.
Heel erg tevreden met het tegelwerk! Zowel het advies bij de tegelkeuze als de uitvoering als heel goed ervaren. Zeker een aanrader!
Vakbekwaam, vriendelijk en goede prijs-kwaliteit verhouding. Bedankt
Behulpzaam ,royale keuze, goede uitleg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid