facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ralf Trafas Makelaardij

Ralf Trafas Makelaardij

Info

Ralf Trafas kan met 20 jaar ervaring o.a. als beëdigd taxateur, u prima begeleiden bij de aan- en verkoop van uw eigen of nieuwe woning.



"Trafas Makelaardij kan met 23 jaar ervaring o.a. als beëdigd taxateur, u prima begeleiden bij de aan- en verkoop van uw eigen of nieuwe woning. Ook voor het adequaat leveren van een compleet taxatierapport met of zonder NWWI-label bent u bij ons aan het goede adres."
Adres: Dorpstraat 98, 6438 JX Oirsbeek
Telefoonnummer: 046-4398400
Stad: Oirsbeek
Route: Dorpstraat 98
Postcode: 6438 JX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Ralf Trafas Hommerterweg, Ralf Trafas nieuwsbrief, Funda Oirsbeek Verkocht, Ralf Trafas Vaesrade, Appartement te koop Oirsbeek, Damen Makelaardij, Huis te koop Oirsbeek Altaarstraat
Recensies
Ralf en zijn team hebben ons op een hele persoonlijke en zeer professionele manier geholpen ons huis te verkopen. De verkoop liep vlot, communicatie als erg prettig ervaren, en afspraken naar verwachting allemaal nagekomen. Ook kun je bij Ralf terecht voor een taxatie van je woning. Hij heeft een goede kennis van de huidige markt en realistisch inschattingsvermogen op gebied van verkoop woning, kopers en taxatie. Ontzettend tevreden over de samenwerking met Ralf en zijn team. Bedankt!
Ralf heeft ons ontzettend goed geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Hij gaf duidelijk advies en nam de tijd. Dankzij deze hulp konden wij weloverwogen keuzes maken en hebben wij met een goed gevoel een huis gekocht. Wij raden Ralf zeker aan!
Ralf, dank je wel voor je hulp bij onze bouwplannen en de taxatie van onze woning na de verbouwing. We waarderen de goeie tips die je gaf om onze woning zo courant mogelijk te maken. Voorlopig eerst verbouwen en jaren genieten. Daarna kijken we verder. Wanneer verkoop gaat spelen, dan gaan we ons zeer zeker bij je melden.
Goede kennis van de markt, doortastend in de advisering en verkoop, professioneel met de menselijke maat voorop. Goed bereikbaar en zeer behulpzaam.
We zijn heel erg tevreden over het team van Ralf Trafas. Het intake gesprek met Ralf was heel duidelijk en goede communicatie. Het opmeten en foto’s maken volgde zich goed op. Verder hebben we alleen te maken gehad met Rik en dat was gewoon in een woord top! Goede communicatie en hield ons goed op de hoogte. Er waren problemen met de kopers en dat heeft Rik geweldig opgelost. Verder heeft Rik ons ook nog geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning wat eigenlijk helemaal niet tot zijn taken behoorde. Al met al super tevreden en echt een aanrader. Ralf en team en vooral Rik, super bedankt voor al jullie hulp! Ron en Sandra Notten Kruyels.
Wij zijn zeer tevreden over makelaardij Trafas. Deskundig en duidelijk tijdens het gehele verkoopproces. Telefonische bereikbaarheid is uitstekend. Hartelijk dank voor de snelle verkoop van de woning. Fam. Stevelmans
Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Ralf, Rik en het secretariaat bij de verkoop van de woning van onze ouders. Mooie 'to the point' presentatie, heldere terugkoppeling na bezichtigingen en ook na de voorspoedige verkoop steeds vlot en duidelijk in nazorg en communicatie. Een makelaar die waarmaakt wat wat hij belooft!
Erg arrogante en onaardige makelaar. Dit geldt voornamelijk voor de eigenaar zelf. Administratie medewerkers zijn wel erg prettig.. gelukkig heb je niet vaak te doen met zulke lui.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid