facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rake inzichten

Rake inzichten

Info

Wil je graag van je angst af en meer rust in je hoofd? Ik begeleid mensen die last van angst hebben en daar iets aan willen doen. www.rakeinzichten.nl

Geschiedenis

Voel je je onzeker, heb je last van een angst of wil je meer rust in je leven?
Ik begeleid mensen die vragen over zichzelf hebben en zich persoonlijk willen ontwikkelen. Dat doe ik door onbewuste belemmerende patronen zichtbaar te maken. Ik maak gebruik van systeemopstellingen, dat wil zeggen dat ik de vraag of het probleem in de ruimte neerzet en mensen laat ervaren wat dat met hen doet.
Op een veilige manier laat ik je voelen waar je knelpunten of blokkades mee te maken hebben. Dit levert je meer energie, rust in je hoofd/lijf en plezier in je leven op.
Ik ben gespecialiseerd in angstvragen.



"Coaching: krijg rake inzichten in jezelf.Wandelsessies in het bos, individueel of in een kleine groep schrijfwandelen met de natuur als inspiratiebron.Schrijfcursussen: schrijven over je leven geeft rust in je hoofd en inzicht in jezelf."
Adres: Kapteijnlaan 14, 5505 AZ Veldhoven
Telefoonnummer: 06-57328090
Stad: Veldhoven
Route: Kapteijnlaan 14
Postcode: 5505 AZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Wandelen en schrijven, Schrijfcursus Eindhoven, Schrijfcursus Brabant, Schrijfclub Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Body Vitality Body Vitality 604 meter
Recensies
Met veel plezier neem ik deel aan de schrijfwandelingen van Rake Inzichten. Iedere keer is het weer een mooie route door de natuur uitgestippeld met vragen die rake inzichten geven. Je wordt volop geprikkeld zowel door Carolijn als door de andere deelnemers en krijgt veel inzicht in jezelf. Na iedere wandeling ga ik met een tevreden en goed gevoel naar huis. Ik kijk alweer uit naar de volgende schrijfwandeling. Dank Carolijn!
Nu met de tweede cursus schrijfwandelen bezig. Heel leuke hechte groep. Al wandelend in de mooie natuur kom je tot rijke inzichten die je met elkaar kunt delen. Je groeit ervan als persoon en Carolijn is een warme, hartelijke gastvrouw.
Na elke coachingsessie voel ik me lichter, alsof er een gewicht van me afvalt. Ik ben heel erg tevreden over de sessies van Carolijn. Ze laat me zélf tot rake inzichten komen waardoor ik mezelf beter begrijp en me bewuster word van dingen waar ik mee zit. Heel dankbaar dat ik haar gevonden heb.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid