facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Raja Nature World

Raja Nature World

Info

Welcome to Raja Nature World! We deliver the purest products for a healthy self-sustainable lifestyle.

Geschiedenis


Raja Nature
Living Food for Kings and Queens

Missie

Raja Nature (‘Koninklijke Natuur’) is een jonge onderneming met een hart voor natuur en gezondheid. Met een oorsprong in de Raja Yoga en Raw Food-beweging heeft ze de intentie om de verbinding tussen deze twee stromingen te versterken: Raw Food volgens de principes van Raja Yoga. In de selectie van de ingrediënten en de bereiding van de handgemaakte producten ligt de nadruk daarom op een basis van liefde, zuiverheid en eerlijkheid. We proberen het simpel te houden, zodat je alle zuivere ingrediënten nog kunt proeven.

Raja Yoga is Sanskriet voor 'Koninklijke Yoga'. Het verwijst naar de oude Indiase Yogawetenschap: de Koning van alle Yogavormen. Beoefening van Raja Yoga is er dan ook op gericht om een Koning te worden van het leven, in verbinding met het Universum.

De basis voor deze verbinding kunnen we vinden in het contact met de Aarde, die ons een plek geeft om te leven en onszelf te voeden met het lekkerste voedsel dat we kunnen wensen. We respecteren dit echter niet altijd: veel van het voedsel dat we tot ons nemen wordt bespoten en sterk bewerkt en bevat hierdoor bijvoorbeeld allerlei pesticiden en chemische toevoegingen die het lichaam niet kan verwerken. We weten vaak niet meer wat we eigenlijk eten en waar het vandaan komt. Het is een grote uitdaging geworden om de natuur nog te kunnen proeven en voelen in ons voedsel. Gelukkig worden we ons hiervan steeds meer bewust en gaan steeds meer vers en biologisch geteeld voedsel gebruiken. Raja Nature heeft de intentie om dit bewustzijn te stimuleren zodat we weer een Koninklijke ervaring leren te creëren met het voedsel dat de Aarde ons biedt.

Levend voedsel

Raw Food is rauw en vers voedsel, dat zo min mogelijk wordt bewerkt. Het verhitten van voedsel bij hogere temperaturen dan 42 graden Celsius wordt vermeden, omdat hierdoor de voedingswaarde grotendeels verloren gaat. Daarnaast ontstaan bij verhitting, zoals het roosteren van cacaobonen, stoffen die juist schadelijk zijn voor het lichaam. Rauw voedsel is zuiver en levend voedsel: het bevat de levenskracht waar wij van de natuur van mogen genieten.

Een Koninklijke ervaring

De rauwe cacaoboon is een van de meest krachtige bronnen van voedsel. Rauwe chocolade wordt gemaakt van ongeroosterde, onverhitte cacaobonen. Dit zorgt dat alle voedingsstoffen intact blijven en dat is de moeite waard! Cacao wordt niet voor niets bekroond tot het ‘Voedsel van de Goden’ (Theobroma Cacao) De rauwe cacaoboon is absoluut een Superfood: het is supergezond door de zeer hoge concentratie aan voedingsstoffen zoals ijzer, magnesium, zink en andere mineralen, anti-oxidanten en vitaminen. Cacao bevat theobromine, dat vergelijkbaar met cafeïne een stimulerend effect heeft op het lichaam, maar milder en zonder de verzurende effecten van geroosterde koffiebonen. Rauwe chocolade kan ons een gevoel van liefde en extase geven. Dat is pas Koninklijk genieten!

Intuïtie eerst
Raja Nature werkt op basis van intuïtie. In de keuken gaan we op avontuur, begeleid door onze smaak en zo min mogelijk door vaste recepten. Het is onze intentie om steeds opnieuw als uitvinder met hart en ziel aan het werk te mogen gaan en de lekkerste chocolade te maken. Hoewel de basis en ingrediënten hetzelfde zijn, betekent dit dat de smaak en consistentie van de producten per productiedatum enigszins zal verschillen, zoals de vruchten van dezelfde boom van elkaar kunnen verschillen. De producten zijn dan ook het resultaat van het spel dat de rauwe chocolatiers van Raja Nature spelen met de vruchten van de natuur.

Living Food for Kings and Queens (to be...)
Raja Nature nodigt je uit om samen te werken in haar missie om het Koninklijke voedsel van de Natuur te delen met alle Koningen en Koninginnen, en iedereen die ervoor openstaat om dat weer te worden!


Voor informatie en bestellingen:
E-mail: [email protected]
Tel. 0633332732
www.facebook.com/rajanature.world

Adres: Van Leeuwenhoekstraat 37, 1433 BN Kudelstaart
Telefoonnummer: 0633332732
Stad: Kudelstaart
Route: Van Leeuwenhoekstraat 37
Postcode: 1433 BN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maggie Maggie 1 km We verzorgen uw tuinfeest met een originele barbecue, waarbij onze Maggie - een zelf ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid