facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Railpress

Adres: Plantageweg 27d , Alblasserdam 2951 GN, NL
Telefoonnummer: 078 641 5850
Stad: Alblasserdam
Route: Plantageweg 27d
Postcode: 2951 GN



op zoek naar gerelateerd: railpress ervaringen, plantageweg 27b alblasserdam, railpress papendrecht alblasserdam, thomastoystore review, plantageweg 27 alblasserdam, thomas de trein winkel breda, speelgoedwinkel alblasserdam
Recensies
Waardeloze winkel. Eind November een aantal Sinterklaaskadootjes besteld. Deze zou ik gaan ophalen. Eenmaal aangekomen horkering te woord gestaan. Ik woon niet om de hoek, en omdat ik 1.5 week na bestelling pas kwam lag de bestelling weer terug in zijn voorraad. Enfin, speelgoed werd gepakt en in mijn hande gedrukt. Wat ik kreeg waren beschadigde, verkleurde en verstofte dozen. Het wekte de indruk dat ik dit ooit op een rommelmarkt is gekocht tijdens Koningsdag. Ik heb de artikelen teruggeven en gevraagd om een resitutie. Dit diende ik per email door te geven. Ik heb hier nooit reactie op gehad, ook niet na meerdere mails. Telefoon wordt niet opgenomen, en ook niet teruggebeld. Uiteindelijk ben ik vanuit Brabant nog maar een keer langsgereden. Uiteindelijk kreeg ik net voor Kerst mijn betaling terug. Schofterige manier om met klanten om te gaan, waardezeloze service en waardeloze troep die verkocht wordt.
4 weken geleden een lettertrein besteld voor de geboorte van ons zoontje. Tot op heden nog niet eens verstuurd en de winkel is telefonisch niet bereikbaar 20x gebeld en reageren ook niet op emails. Lijkt eerder om oplichting te gaan, dan om een echte winkel.
Ik wacht nog op mijn bestelling van 15 augustus. Wel 20 euro betaald maar nog geen bestelling gezien. Ook via mail en telefoon onbereikbaar!! Update: Na het plaatsen van mijn review heb ik reactie gekregen en mijn geld terug gehad.
Bestelling gedaan en betaald, maar wordt niet verzonden. Telefonisch onbereikbaar en geen reactie op mail.
Ik word altijd heel fijn geholpen met de pakketjes. Zelfs een zoekgeraakt pakket kwam boven water door extra inzet van eigenaar. Aanrader!
Heel slecht bedrijf proberen meerdere keren te bellen ivm problemen met het ups punt daar staat geen nummer dus bel ik de winkel zelf krijg ik te horen over een voicemail die uitgezet is ga nooit meer daar heen
Niet bestellen bij deze winkel! Heb op 17 juni me retour pakket opgestuurd en nog steeds geen bericht! Kan zien dat het pakket is aangekomen maar bedrijf reageert niet op mijn berichten. De badjas die ik besteld had is kapot geleverd moest maar weer gewoon een nieuwe bestelen werd niet omgeruild. Dat slechte service bestel hier nooit weer! Ben me geld kwijt en geen spullen.
Goede winkel! De online store werkt perfect en ik heb heel veel take along besteedt maar word take along nog geupdate?
Nu 2 weken geleden een bestelling geplaatst en deze is nog steeds niet verzonden. Geen reactie op telefoon en mail. Hopelijk word het nog voor Sinterklaas verstuurd. Deze ervaring staat helemaal haaks met mijn bestelling van een paar maanden geleden. Erg jammer! Order nummer 42621 *Update - na mailcontact dat 1 item niet leverbaar was en hier iets anders voor kon sturen waren de spullen heel snel binnen en gelukkig op tijd voor Sinterklaas. Mooie spulletjes die je elders bijna niet tegen komt. Tip om toch sneller te reageren op mails of telefoon opnemen of geef aan op de site dat communicatie wat langer duurt. Voor de aangeboden producten zal ik hier vast nog wel eens bestellen maar dan neem ik daar wat ruimer de tijd voor. Als communicatie op orde zou zijn zou het zeker mijn 5 sterren krijgen.
Voor de eerste en direct de laatste keer hier iets besteld. ruim 3 weken moeten wachten op een kalender. Ok, het zijn rare tijden, maar laat het dan even weten meest ergelijke is dat er en verzendadres is opgegeven en dat de bestelling zonder enige opgaaf van redenen naar dhl punt verstuurd wordt...en daar betaal ik niet voor..
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Railpress met het openbaar vervoer


Alblasserdam, Dam 150 meter
489
Alblasserdam, Dam 150 meter
489
Alblasserdam, Plantage 190 meter
416
489
Alblasserdam, Plantage 220 meter
416
489
Alblasserdam, Makado 350 meter
416
489

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid