facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Raijmad BV

Raijmad BV

Info

Raijmad BV

Geschiedenis

Uit kern een Administratie kantoor uitgegroeid tot adviseur in financiele en fiscale vraagstukken en bemiddelingen.
Vandaag de dag een innoverende spin het web van administratie kantoren. Onderscheid vind men niet in producten, maar in differentiatie. Wij maken gebruik van de nieuwste technologien en de beste partners en zetten zo een sterke strakke basis in met een te gekke toegevoegde waarde voor onze cliënten!
Thuis op de bank, bij uw cliënt, op zakenreis altijd en overal zijn facturen, jaarrekeningen, rapportages, debiteurensaldo's met enkele klikken op uw laptop of tablet en zelfs smartphone, inzichtelijk en reproduceerbaar.
Door onze flexibiliteit en kennis van systemen kunnen we confortabel administraties converteren van oude of bestaande systemen naar onze omgeving!!



"Wij zijn hét administratiekantoor dat u actuele cijfers levert middels regelmatige rapportages waardoor u beter kunt sturen.Met heldere adviezen op financieel en fiscaal gebied. Met slimme en innovatie IT-oplossingen. Toegesneden op de situatie waarin uw organisatie zich bevindt. Moeilijk? Welnee! We helpen u met alles zodat u kan doen wat u wilt doen: ondernemen!"
Adres: Suikersilo-west 16, 1165 MP Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude)
Telefoonnummer: 020 410 0933
Stad: Halfweg
Route: Suikersilo-west 16
Postcode: 1165 MP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid