facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Radio Pannekoek

Info

Pannenkoekenzaak anno 2020, Bar & Radiostation!

Adres: Veilingkade 9b, 4815HC Breda
Telefoonnummer: +31649804136
Stad: Breda
Route: Veilingkade 9b
Postcode: 4815HC



op zoek naar gerelateerd: Radio Pannekoek stream, Radio Pannekoek crowdfunding, Pannenkoekenhuis Breda centrum, Het Voske Breda, Koeckers Breda, Veestallen Breda, Pannenkoeken Oosterhout, Radio pannekoek Instagram
Recensies
Leuke gezellige ongedwongen eet en drink gelegenheid, ontspannen en vriendelijk en gezellig personeel. Anders dan de standaard gelegenheden. Een keer wat anders ga zeker hier naar toe
Leuke informele zaak, tapas redelijk goed, bitter balletjes, vlammetjes, kaas, etc. weinig zelf gemaakt, sausje wisselend erg zout pesto.... prijstechnisch niet goedkoop. Wel goede bierkaart.
Gezellig met m'n gezin de cadeaubonnen i.v.m corona opmaken. Lekker eten , heerlijke biertjes uigeprobeert. Gezellig, ongedwongen sfeer, leuk personeel.we komen hier zeker terug!
Het was in Het verleden veel beter! Daar kom je toch voor terug! In mijn groep zit iemand deze eet geen varkensvlees, ook door een allergie. Staat ook niet op de kaart! Dus geen lingo zeg maar. Voeg waren de pannenkoeken ook goed gevuld!. En zo slecht als ik schrijf was het niet, maar het is wel zo ver achteruitgegaan. Jammer, met Covid ook een keer geweigerd! Dus tja ga ik hier nog een keer eten. Het staat niet meer in de top 10.
Heerlijk gegeten en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten! Een leuke sfeervolle gelegenheid met goede muziek die niet te luid was maar tóch aanwezig. Bediening was super, want ondanks de drukte slaagden ze er toch in om een tafel te creëeren waar we met de kinderstoel aan konden zitten. Een tafelgenote vroeg Rivella, maar dat zat niet in het assortiment. De tafeldame gaf wel een uitstekende keuze ipv Rivella en dit was werkelijk een schot in de roos. Tenslotte werden ook de gerechten vlot geserveerd en haast even vlot verorberd. Als je van een niet alledaagse gelegenheid houdt met karakteristieke sfeer, je een pannenkoek of burger goed kunt laten smaken dan zou ik hier absoluut heengaan! Dit was ons eerste, maar zeker niet ons laatste bezoek aan Radio Pannekoek!
Gezellige ongedwongen sfeer met vriendelijk personeel en lekkere Bierkaart en hapjes.
Inspirerende omgeving, leuke kaart, vriendelijke bediening zowel binnen als buiten
Superplek in Breda, heerlijke borrelplank erbij, top bediening en je kind kan heerlijk ravotten op het speelplekje. Wat een speciale plek om echt te relaxen! Bedankt voor een zalige zaterdagmiddag! Ga dat snel zien voor het verdwenen is!!! Ik kom gauw weer!!!
Top locatie om heerlijk op het terras te chillen en wat te eten. Prima hamburgers en goeie pasta.
Wat een leuk plekje. Super leuke ambiance en lekkere drankjes en hapjes. Top.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Radio Pannekoek met het openbaar vervoer


Breda, Belcrumweg 200 meter
4
Breda, Belcrumweg 210 meter
4
Breda, Konijnenberg 390 meter
4
Breda, Konijnenberg 400 meter
4

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Radio Pannekoek. Veilingkade 9b kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Radio Pannekoek adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Radio Pannekoek. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Radio Pannekoek delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid