facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rack-et

Rack-et

Info

Rack-et houdt zich voornamelijk bezig met bespannen, handgrepen, overgrepen, dempers en aanschaf van nieuwe rackets. Het customizen van rackets.

Geschiedenis

Hallo allemaal,
Ik ben Toon Labee en heb al 15 jaar ervaring in de sport tennis. Tennis is toch een passie geworden, en daarom ben ik verder gaan kijken dan alleen het spelletje. Dus ben ik het bespannen gaan leren. Ik heb al 5 jaar ervaring met bespannen van rackets en heb nu 1 jaar mijn bedrijfje(vanaf 1 januari 2013).
Ik kan u advies geven op het gebied van snaren, handgrepen, overgrepen en dempers.Tevens kan u advies krijgen in rackets. Daarnaast kan ook uw grip aangepast worden indien nodig. Voor het customizen van uw racket kunt u ook terecht en kan dit in een nieuw jasje worden gestopt.

Heeft u vragen of interesse, neem dan contact op.

Adres: Rosa Manusstraat, 5122BW Rijen
Telefoonnummer: 06-27175572
Stad: Rijen
Route: Rosa Manusstraat
Postcode: 5122BW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tc Cash Tc Cash 1 km Geweldig mooi park om te tennissen en te padelen
Recensies
Hele fijne service en goede communicatie. Ook nu in coronatijd!
Erg prettige kennismaking met deze leverancier. Netjes en keurig te woord gestaan en keurige afhandeling van de bestelling.
Correcte afhandeling van bestelling. Contact op vriendelijke en correcte manier. Prettig om zaken te doen.
Ik heb al een aantal keer hier wat besteld en steeds naar volle tevredenheid. Snelle levering, goede communicatie en duidelijke expertise. Vragen worden snel en goed beantwoord, en vaak doen ze wat extra's.
O.a. bedrukt shirt besteld en service op maat gekregen, zowel voor als tijdens het bestellen. Fijne, snelle communicatiemogelijkheden. En tevens een snelle levering. Product naar behoren. Dat verdient 5 sterren.
Altijd netjes geholpen en de eigenaar heeft kennis van zaken. Indien je vragen hebt zullen deze dan ook goed beantwoord worden en hij denkt met je mee. Mijn vaste go to badminton shop! Een nieuwe bespanning kan je soms ook op wachten in de winkel als hij er tijd voor heeft zodat je snel weer de baan op kan. Één woord, top! Ga zo door!
Kwok-Wai is deze zaak begonnen door liefde voor de sport, dit merk je in alle aspecten van de zaak. Dit in combinatie met het ruime assortiment maakt het de perfecte winkel voor badmintonspeler op elk niveau.
KW Flex Racket is een betrouwbare partner om al je bestellingen voor badminton te bestellen. Snelle reactie, goede service en bestelling is snel in huis. Boven al geven ze eerlijk advies. Dus wat past het beste bij jou. Ben een zeer tevreden klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid