facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rachels Sewing Projects

Rachels Sewing Projects

Info

Voor al uw kleine en grote naaiprojecten. Van knoopjes aannaaien tot jurken op maat. Ik maak ook patronen zodat u zelf een kledingstuk op maat kunt maken.



"Let op! Openingstijden zijn alleen op afspraak!Kleding op maat, babyproducten; o.a. boxkleden en kleding, borduren, kledingreparatie en verstelwerk.Ook voor naaipatronen en bijzondere projecten kunt u hier terecht."
Adres:
Stad: Veenendaal


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Motorkledingreparatie De Zilveren Naald Veenendaal Motorkledingreparatie De Zilveren Naald Veen... 2 km Uitstekende service en goed gerepareerd. Ging om nieuwe ritsen in een leren motorjas.
Recensies
Deze prachtige trouwjurk voor onder de gehaakte jurk heeft Rachel gemaakt en ik vind hem fantastisch! De pasvorm is perfect naar mijn lichaam gemaakt en kleed mooi af. De service en bereikbaarheid van Rachel is uitmuntend. Eerder heb ik een zwaartedeken bij haar afgenomen en deze gebruik ik dagelijks met plezier en blijft erg mooi. Kortom, ik kan Rachel's Sewing zeker aanraden!
Rachels Sewing Projects is een betrouwbaar adres voor al je naaiwerk. Rachel is duidelijk over de mogelijkheden en de kosten. Ik ben erg blij met mijn zwaartedeken die afgestemd is op mijn wensen!
Voor onze boot heeft Rachel kussens gemaakt. Ze heeft meegedacht met prijs en kwaliteit. De kussens zijn snel en netjes gemaakt volgens afspraak. Wij zijn er blij mee. Een aanrader!
Ik heb bij Rachel poppenjurkjes besteld. De jurkjes zagen er netjes uit, en het contact met Rachel was ook goed! Ik kom zeker nog een keer terug.
Verschillende keren kleding laten verstellen bij Rachel. Altijd tevreden en naar verwachting!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid